Opnieuw musicalvoorstelling in Nunspeet

NUNSPEET In sporthal De Brake in Nunspeet vindt zaterdag 3 oktober de uitvoering plaats van een indrukwekkende musical. Het thema van deze musical is het genezende en bevrijdende werk van God. De musical is geschreven en gecomponeerd door Jaco Mulder en kent een grote Nunspeetse inbreng. Een cast van 15 zangers/zangeressen, een begeleidingsband van professionele muzikanten en een koor van 120 personen, staan garant voor een unieke voorstelling. Toegang bedraagt € 7,50. Kaarten kunnen nu al gereserveerd worden via www.stichtingadonai.nl. Aanvang 19.30 uur.

In "de Bevrijding", zoals de musical heet, wordt het Bijbelverhaal verteld vanaf de schepping tot en met de opstanding van Jezus. Het verhaal laat zien hoe God al direct vanaf de zondeval aan de mensen heeft beloofd dat Hij ze wil bevrijden. Die bevrijding is zichtbaar in de wijze waarop God het volk Israël leidt door de eeuwen heen, maar de bevrijding is vooral zichtbaar in de komst, het lijden, het sterven en de opstanding van Jezus.

De musical bevat liederen met veel muziekstijlen: van close-harmony tot blues en van rock-and-roll tot hip-hop. De zang en het toneelspel is van hoog niveau. De musical mag zich al verheugen in de belangstelling van enkele landelijk evenementenbureaus.

De cast van de musical is afkomstig uit diverse delen van het land. De Nunspeetse inbreng is daarbij echter zeer groot. Zo bestaat de kerngroep voor de helft uit inwoners van Nunspeet en ook in de band is Nunspeet vertegenwoordigt. Het grote koor wordt gevormd door Genesis uit Nunspeet en His Voice uit Alblasserdam. De musical wordt professioneel uitgevoerd met prachtig geluid en lichteffecten. In april is de musical uitgevoerd in de Driestwegkerk. Binnen een recordtijd was de voorstelling uitverkocht. Op verzoek van velen wordt daarom nogmaals een uitvoering in Nunspeet verzorgd. Ditmaal dus op zaterdag 3 oktober 2015, om 19.30 uur in De Brake. Kaarten kosten in de voorverkoop € 7,50 en op de avond zelf € 10,=. Kaarten zijn te bestellen via www.stichtingadonai.nl (rechtsboven via "reserveringen") of via leden van het Gospelkoor Genesis.

Voor meer informatie: Gert van den Berg (06 22 22 15 84)