Op stap door natuur van Majuba en Scherpenberg

EPE - De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert op donderdag 12 maart een vroege voorjaarswandeling door Majuba en Scherpenberg. Dit zijn uitgestrekte bosgebieden op de Veluwe, in het buitengebied van Epe. De boswachter neemt de deelnemers mee door het bosgebied, langs plassen en open velden. Onderweg zijn er vast wel dierensporen en misschien is er zelfs wild te zien. Hier en daar kan het drassig zijn en daarom is het verstandig goede schoenen aan te trekken.

Start: 14.00 uur op de parkeerplaats op de hoek Koekenbergweg/Officiersweg, nabij Epe. Duur: ca. 2,5 uur. Kosten€ 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van GLK-pas. Reserveren niet nodig. Informatie: www.glk.nl/evenementen of Fokko Andringa, tel. 06 - 51 543 444.

Routebeschrijving:

De parkeerplaats op de kruising Officiersweg en Koekenbergweg te Epe. Komend vanaf de A50, afslag 28 - Epe Nunspeet. Rechtdoor richting Nunspeet bij 1e rotonde, ook bij stoplichten en op de volgende rotonde rechtdoor. Daarna na ca. 2 km rechtsaf de Koekenbergweg inrijden. Na ca. 1 km linksaf de onverharde Officiersweg op. Direct links ligt de parkeerplaats.