• Ab Donker

Nunspeet bouwt aan elftal door contractverlengingen

NUNSPEET Naast de contractverlenging van hoofdtrainer Freddy Smit krijgt ook de selectie van vv Nunspeet voor het komende seizoen steeds meer vorm. Zo is onder meer Marnix Tissingh langer vastgelegd.

Tissingh gaat alweer zijn achtste seizoen in bij de selectie van vv Nunspeet. De middenvelder is dit seizoen een vaste waarde in het elftal van trainer Freddy Smit en is al vanaf de F-pupillen actief in het geel en blauw. We zijn dan ook blij dat Marnix ook volgend seizoen op de Wiltsangh actief zal zijn als voetballer.

Job Hoogedoorn kwam afgelopen zomer over van vv Zeewolde. Ondanks het niveauverschil tussen deze twee clubs paste Job zich snel aan en kan hij rekenen op veel speelminuten in het eerste elftal. 

Marc Dekker zal komend seizoen aan zijn derde jaar in de hoofdmacht beginnen. Het Nunspeetse jeugdproduct liet in de afgelopen twee seizoenen ondanks zijn jeugdige leeftijd zien verdedigend zijn mannetje te kunnen staan in het eerste elftal. 

Frank Bronkhorst gaat op voor zijn vierde seizoen in het geel en blauw. Na twee zware blessures is de verdediger nu al geruime tijd fit ook in het veld laat Frank zien voorop in de strijd te gaan. Hij is uitgegroeid tot een belangrijke schakel in het tweede elftal en had vorig seizoen een belangrijk aandeel in het kampioenschap van het tweede elftal.

Vanuit de jeugd zal doelman Bram Beek de overstap maken naar de selectie. Bram was net als huidig eerste elftal spelers Lars Polinder en Niek Daalmeijer onderdeel van de kampioensploeg van JO19-1.