• Lex van Lieshout

Nog altijd getuigen gezocht van zware mishandeling Vaassen

VAASSEN De politie zoekt getuigen in het onderzoek van een zware mishandeling aan de Suikerbrink in Vaassen, op 23 december 2014.

De politie is nog steeds op zoek naar de dader van een mishandeling van een vrouw in een woning aan de Suikerbrink in Vaassen. Woensdag 25 februari zal worden geflyerd aan de Suikerbrink en in de directe omgeving, om wederom aandacht te vestigen op deze zaak.

Op dinsdag 23 december werd bij een woning aan de Suikerbrink in Vaassen aangebeld. De 25-jarige bewoonster deed open, waarna een man de woning binnendrong en de vrouw mishandelde. Hij doorzocht de woning en ging er kort daarna op een fiets vandoor. De vrouw moest met zwaar aangezichtsletsel en snijwonden in haar armen worden opgenomen in het ziekenhuis.

Van de dader is het volgende signalement bekend: man van ca. 20-25 jaar oud; mager postuur; ongeveer 1.75m. lang; getinte huidskleur; droeg een muts, een donkere jas of trui met capuchon en een Ajax-broek; is vertrokken op een mountainbike in de richting van het centrum.

Getuigen worden nog steeds verzocht zich te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.