• Roos Koole

Nieuwe leverancier voor Wmo-hulpmiddelen

ELBURG De gemeenten Elburg, Oldebroek en Nunspeet gaan vanaf 1 februari samenwerken met JenS Beenhakker als leverancier voor de levering en onderhoud van Wmo hulpmiddelen. Dit is het resultaat van een openbare (Europese) aanbesteding. Het gaat hierbij om onder andere mobiliteitshulpmiddelen, zoals rolstoelen en scootmobielen. Het nieuwe contract gaat in op 1 februari en geldt ook voor de gemeenten Ermelo, Harderwijk, Zeewolde en Putten. Op dit moment levert Welzorg de hulpmiddelen.

Voor inwoners die nu een hulpmiddel in gebruik hebben van Welzorg of van Meyra geldt het volgende. De hulpmiddelen van Welzorg en Meyra die op dit moment in gebruik zijn, worden alleen als het noodzakelijk is vervangen door een hulpmiddel van JenS Beenhakker. Welzorg en Meyra blijven voor de service en het onderhoud zorgen. Inwoners die vanaf 1 februari 2017 een hulpmiddel nodig hebben, worden door JenS Beenhakker geholpen.

JenS Beenhakker levert al meer dan veertig jaar mobiliteitshulpmiddelen met bijbehorende dienstverlening. Dit doen zij in opdracht van de gemeente. Naast het aanleveren van standaardproducten, zijn zij specialist als het aankomt op individuele aanpassingen.