• Archief BDU Media

Negentien woningen Bovenkamp Heerde in verkoop

HEERDE In nieuwbouwwijk De Bovenkamp in Heerde zijn negentien woningen in de verkoop gezet. De gemeente Heerde en ontwikkelingscombinatie BPD-Van Wijnen hebben hierover overeenstemming bereikt. Vrijdag 17 maart ondertekenen beide partijen hiervoor een koopovereenkomst.

Namens de gemeente Heerde ondertekenen de wethouders Gerrit van Dijk en Wolbert Meijer de overeenkomst. Zij zijn blij met deze stap: ,,We hebben gelukkig weer te maken met een aantrekkende woningmarkt. Met de woningen uit fase 3 van de Bovenkamp, de woningen die we nu in de verkoop hebben gezet, blijven we voldoen aan de woningbehoefte in onze gemeente. Er is voor elk wat wils: van starterwoningen naar twee-onder-één-kap, tot vrijstaand. En daarnaast bieden we ook bouwkavels

te koop aan, waar mensen zelf hun droomhuis kunnen realiseren."

BOVENKAMP Bovenkamp is een relatief nieuwe woonwijk aan de rand van Heerde, waar op termijn 165 woningen komen. Hiervan zijn inmiddels ruim 110 gebouwd. Fase 3 kenmerkt zich door de ruime opzet en de ligging met uitzicht op het buitengebied van Heerde.

Donderdag 16 maart is de verkoop van deze woningen officieel van start gegaan bij Companjen & Riphagen. Meer informatie is te vinden op www.bovenkampheerde.nl.