• Annelies Bakker

Muziekfeest in vernieuwde haven van Veessen

VEESSEN De haven van Veessen is het afgelopen jaar op de schop gegaan. Tot 1 april 2017 was de haven nog in particuliere handen, maar sinds de opknapbeurt is het een mooie jachthaven geworden. Omwonenden hebben het initiatief genomen om een feest te organiseren. Op 16 juni wordt de opening gevierd met een muziekevenement en activiteiten op het water. 

De nieuwe haven heeft de naam Kozakkenhaven gekregen en beschikt over nieuwe aanlegsteigers voor recreatieboten, camperparkeerplaatsen, ligstrand, ligweides, een trailerhelling en visplekken.

PROGRAMMA Het feest in de Kozakkenhaven start op 16 juni om 16.00 uur met muziekoptredens van de Politie Big Band Oost-Veluwe, zangeres Carlijn Stoffers, Vivo muziekvereniging, The Pianoplayers, Kinderen uit Veessen, Iesselbloasers, Grey Dream Valley Band en Vocal Miles. Om 18.00 uur vind de openingshandeling plaats. Ook is er voor de kinderen een springkussen, worden er activiteiten op het water georganiseerd en komt er een horecaplein. De organisatie roept bezoekers op om met de fiets te komen, indien mogelijk.