Musicalgroep Medverka treedt op

VAASSEN Musicalgroep Medverka Vaassen is druk bezig met de laatste lootjes voor de optredens die voor de deur staan. Medverka voert dit jaar de musical 'Het Musical Mysterie' (geschreven door Carlo Boszhard) op.

Medverka is te zien op zondag 24 april om 16.00 uur, vrijdag 29 april om 19.00 uur en zaterdag 30 april om 19.00 uur. Alle voorstellingen vinden plaats in de theaterzaal van 't Mozaïek (Westerenkweg 19, Vaassen). Kaarten via Gerry Berkhoff, tel. 0578-575883 of medverkavaassen@gmail.com. Voor kinderen tot 12 jaar 2 euro en vanaf 12 jaar 2,50 euro.

VERHAAL Een oud mysterieus theater. Het is er stoffig, het spinrag hangt in de toneelgordijnen. De strenge, voorname producent meneer Ellende geeft aan regisseur Steef Speelberg en schrijfster Saskia Stoort de opdracht om in dit verlaten theater een geweldige musical op de planken te brengen. Het blijkt al snel een enorme uitdaging. Want wát een verschillende types komen er op het toneel. Hoe moet dit ooit een hechte groep worden om een geweldige musical mee op te voeren?