Martijn Stoffers sluit opnieuw mega contract in Duitsland

NUNSPEET Martijn (Matt) Stoffers (25 jaar) fotomodel, zanger, danser, vj, acteur en presentator vooral bekend van de Duitse kidsband Jamatami gaat nu Duitsland veroveren met de nieuwe boyband Feuerherz. Na vele maanden van voorbereiding heeft AME Management een deal kunnen afsluiten met platenmaatschappij Universal Music in Duitsland.

,,De nieuwe boyband is zeker geen standaard boyband. Het betreft hier een geheel nieuw concept. Deze band vult iets in wat er nog niet was, namelijk een jong en fris groepje jongeren die Duitstalige muziek maakt met internationale allure. De markt daarvoor is in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland zeer groot. Er wordt door ons echt live gezongen met een geheel nieuwe kijk op de choreografie."

De nieuwe boyband zal vooralsnog alleen optreden in de Duitstalige landen. Onlangs was de aftrap in de Duitse TV show "Die Besten im Frühling - Silbereisen" in de Magdeburg Arena. Deze uitzending trok meer dan 6 miljoen tv-kijkers. Geen plankenkoorts voor Martijn Stoffers, maar wel gezonde kriebels. Na een zomertour in 2011 met vele optredens van Jamatami en een 40 serie durende realitysoap van Super RTL is Martijn Stoffers wel wat gewend aan de artiestenstress..

Is nu de Nederlandse navelstreng met de artiest Martijn Stoffers verbroken ? ,,Nee in het geheel niet. Ik ben en blijf actief in Nederland met zingen en presenteren. Ik ben zojuist gelanceerd als de eerste VJ van de Hitkrant en presenteer elke week een aflevering van de Hitkrant Star Top 5." Dit medium biedt jongeren 24 uur per dag gratis video's, nieuwsupdates, clips promo's en social media. Na een rol als discipel in het TV spektakel de Passion, de hoofdrol in een grote Disney Musical en een nummer 2 notering met zijn single ALIVE (ingezongen als titelsong voor het Telekidsprogramma Totally Fit for Kids) is het presenteren van de Hitkrant.nl een nieuwe spannende stap in zijn carrière. Martijn stoffers is momenteel op het eiland Tenerife voor opnames van de Boyband voor het Duitse TV programma ZDF Fernsehgarden. Inmiddels is single "Verdammt guter Tag" gereleased met ondersteuning van een coole videoclip. ,,Ik ben natuurlijk geweldig blij dat ik wederom de kans krijg om grootschalig te kunnen doorbreken in het buitenland. Menig BN'er droomt van een carrière in het buitenland, maar krijgt geen of moeilijk een vaste voet op buitenlandse bodem. Toch worden zo nu het dan Nederlandse artiesten met open armen ontvangen door de Duitse bevolking. Voorwaarde is dan wel dat je tenminste de Duitse taal goed moet kunnen beheersen en blond moet zijn. "Lacht Martijn" zum beispiel: Linda de Mol (Traumhochzeit), Sylvie Meis (Das Supertalent) en nu Chantal Janzen (Duitse Voice kids). Zeker dat ik, met mijn blonde haar, straks ga aansluiten in deze rij." Volg Martijn Stoffers tijdens zijn avontuur op Instagram/twitter @ martijnstoffers.