Lentefair en sponsorloop voor stichting 'Jacobiens Hoop'

OLDEBROEK De ouderwerkgroep van de Looschool organiseert op vrijdagmiddag 17 juni een lentefair van 15:15 tot 20:30 uur. De opbrengst van deze lentefair zal volledig ten goede komen aan stichting 'Jacobiens Hoop'.

Jacobien is de moeder van een leerling uit groep 1 van de Looschool. In 2014 is bij haar de diagnose uitgezaaide borstkanker gesteld. Jacobien heeft na veel informatie te hebben opgevraagd en te hebben afgewogen, besloten zich te laten behandelen in Duitsland. Om ervoor te zorgen dat Jacobien ook daadwerkelijk deze behandeling kan ondergaan, is er veel geld nodig. Om die reden is besloten de volledige opbrengst van de Lentefair te doneren aan Stichting 'Jacobiens Hoop'.

Tijdens de Lentefair zullen er veel spullen worden verkocht, die door de kinderen van de Looschool zijn gemaakt, of door hun ouders, verzorgers, juffen of meesters. Ook zijn er kapsters die tegen een kleine vergoeding willen knippen. Er zijn bloemen te koop, er is een rad van fortuin' en een springkussen. Naast deze activiteiten zijn er diverse eetmogelijkheden. Er is een kraam die patat, frikadellen en hamburgers verkoopt, maar er staan ook overheerlijke smoothies klaar.

Tijdens de Lentefair wordt er door de Looschool een sponsorloop ten behoeve van de stichting georganiseerd. De kinderen van de onderbouw lopen van 16:30-17:00 en de kinderen van de onderbouw van 18:00-18:30.

Meer informatie is te vinden op www.jacobienshoop.nl