• Picasa

Kleur- en stijladvies bij Wereldwinkel Epe

EPE Kleur- en stijladviseur Henny Rietbergen uit Epe geeft vrijdagavond 17 april in Wereldwinkel Epe twee presentaties, waarbij ze aan de hand van de collectie sjaals en sieraden zal vertellen over kleurgebruik en laten zien hoe iedereen op een leuke en verrassende manier sjaals en sieraden kunnen toepassen.

Ook verschillende manieren waarop een sjaal geknoopt kan worden, zal ze demonstreren. Persoonlijk advies is ook mogelijk. Er zijn presentaties om 19.00 en 20.00 uur. In verband met de beperkte ruimte wordt belangstellenden gevraagd zich op te geven in de winkel of via mail: wereldwinkelepe@yahoo.com.

Bij aankoop van een sjaal of sieraad wordt deze avond een korting gegeven van 25 procent. Deelnemers aan de presentaties die deze avond geen keuze kunnen maken uit de collectie, ontvangen een kortingsbon, die geldig is tot en met 25 april bij aankoop van een sjaal of sieraad. Los van de presentaties wordt in de hele maand april op de sjaals en sieraden een korting gegeven van 20 procent.

Wereldwinkel Epe bevindt zich aan de Pastoor Somstraat 6, tel. 0578-628986 en is online te vinden op www.wereldwinkelepe.nl.