Kaartverkoop kindermiddag Rossumdaerpers

VAASSEN - Wanneer de leden van De Rossumdaerpers hun kaarten kunnen ophalen voor het Openingsbal en de Hollandse Avond, bestaat er ook de mogelijkheid om al entreebewijzen te kopen voor de kindermiddag. Die is op zondag 15 februari met optredens van Buurman & Buurman en de DJ Bee toeters en bellen show inclusief Brandweerman Sam. Op de genoemde zondag gelden er overigens ook speciale regels voor de toegang bij het feest van die avond.

Op vrijdag 30 januari 2015 van 19.30 tot 21.00 uur en op zaterdag 7 februari 2015 van 15.00 tot 17.00 uur in dorpscentrum De Wieken zitten er mensen van De Rossumdaerpers in dorpscentrum De Wieken om ervoor te zorgen dat de leden dan hun entreebewijzen kunnen afhalen. Dan hebben zij tevens kaarten voor de zondagmiddag bij zich. Na afloop van deze twee momenten gaat de voorverkoop door tijdens de gebruikelijke openingstijden van De Wieken.

De kindermiddag is bestemd voor kinderen tot twaalf jaar. De Rossumdaerpers willen er voor iedereen en van alle leeftijden zijn, waardoor de groep van twaalf tot zestien jaar de kans krijgt om hierna op de avond van zondag 15 februari mee te feesten. Om dat in goede banen te leiden, is er bij dat evenement een gescheiden ingang voor leden en voor niet-leden. Om dit alles goed te laten verlopen, zijn er voor het apres-skiën met gastoptredens van Jelle B en Nielson GEEN entreebewijzen in de voorverkoop verkrijgbaar.

Op deze plek wil de club benadrukken dat het recht op toegang alleen voor dit onderdeel van het programma vanaf twaalf jaar is. Maar… Slechts mensen van achttien jaar en ouder hebben bij feesten van De Rossumdaerpers het recht om alcoholische dranken te nuttigen en te kopen. Hierop wordt streng toegezien.