• Deze week vinden er extra werkzaamheden plaats zodat de Heerderweg tussen 22 december en 8 januari tijdelijk open kan.

    Provincie Gelderland

Heerderweg Epe tijdelijk open

EPE De provincie Gelderland heeft besloten tijdens de feestdagen de Heerderweg tijdelijk te openen voor alle verkeer. De Heerderweg is open vanaf vrijdag 22 december 2017 tot maandag 8 januari 2018. De bus van Syntus rijdt tussen 22 december 2017 en 8 januari 2018 ook over de Heerderweg. Vanaf 8 januari 2018  maakt Syntus weer gebruik van de tijdelijke overstapplek ter hoogte van de bushalte Klaarbeek aan de Hoofdstaat in Epe-zuid en volgt de bus weer de omleidingsroute.

Afhankelijk van het weer starten de werkzaamheden weer op 8 januari 2018. Het werk schuift tussen januari en mei 2018 op van de Heerderweg in Epe naar de Eperweg in Heerde. Het is noodzakelijk de weg tijdens deze werkzaamheden af te sluiten. Details over de planning volgen begin volgend jaar. Fietsers kunnen wel gebruik blijven maken van het fietspad.

De afgelopen periode is het eerste deel van de werkzaamheden aan de Heerderweg opgepakt. Vanaf de Eperheemweg tot de Vijfpotenweg zijn het riool en de rijbaan klaar en is het fietspad aangelegd.