Hattemerbroekse jongeren krijgen gewenste ballenvangers

HATTEMERBROEK Het was een doorn in het oog van de voetballende jongeren; de scherpe struiken achter de doelpalen op het trapveld in Hattemerboek. Daarom nam Daan van de Kruisweg het initiatief om het sportplezier op het trapveld in Hattemerbroek te verbeteren. Hij diende, namens een groep voetballende jongeren, een verzoek in bij het Dorpsoverleg Hattemerbroek voor het plaatsen van ballenvangers achter de doelpalen op het trapveld.

Door de scherpe struiken achter de doelpalen waren er vaak veel lekke ballen. Hierdoor was het voetballen op het trapveld voor de jongeren niet goed mogelijk. Het Dorpsoverleg Hattemerbroek besprak het verzoek van Daan van de Kruisweg met de gemeente Oldebroek. De gemeente stemde in met het plaatsen van de ballenvangers. Vorige week zijn de ballenvangers geplaatst op het trapveld in Hattemerbroek.

Op dinsdag 15 maart 2016 om 16.30 uur neemt wethouder Lydia Groot samen met Daan van de Kruisweg de ballenvangers officieel in gebruik. Dankzij Daan van de Kruisweg kunnen de jongeren weer naar hartenlust voetballen op het trapveld in Hattemerbroek.