• Politie Gelderland

Gevonden lichaam is van vermiste Nunspeetse

NUNSPEET Het lichaam dat vrijdag werd gevonden in de zoektocht naar de vermiste Ellen Hagenbeek, is daadwerkelijk van de vermiste Nunspeetse. Dat meldt de politie vrijdagavond op Facebook.

,,Vrijdag was er een zoektocht georganiseerd met familie en gespecialiseerde vrijwilligers. Tijdens deze zoektocht kregen we een tip die leidde tot de vondst van het lichaam. Het lichaam werd niet gevonden op de plek waar de zoektocht werd gehouden, maar in het natuurgebied langs de N310 tussen Nunspeet en Elspeet. Ter plaatse hebben we direct onderzoek gedaan. Het lichaam is geïdentificeerd in een mortuarium. Het is vast komen te staan dat het gaat om de 47 jarige vrouw uit Nunspeet. Uit het onderzoek blijkt verder dat er geen sprake is van een misdrijf. Over de doodsoorzaak doen we daarom geen verdere mededelingen'', aldus de politie.

De vrouw werd sinds maandagavond vermist. Dinsdagavond is haar auto aangetroffen tussen Nunspeet en Elspeet. Daarop is er direct een zoektocht gestart met speurhonden. Woensdag is er verder in de omgeving gezocht met zes honden, vier paarden en een heli. Samen met de familie en gespecialiseerde vrijwilligers is er vrijdag verder gezocht in de omgeving tussen Elspeet en Nunspeet.