• Stefan Verkerk

Gevonden dode man uit Vaassen is doodgeschoten

VAASSEN De 25-jarige man uit Vaassen wiens lichaam afgelopen weekend werd aangetroffen op de carpoolplaats aan de Geerstraat in Vaassen, blijkt te zijn doodgeschoten. Het onderzoek ter plaatse en de sectie hebben dit bevestigd.

Het onderzoek naar wat er precies gebeurd is op de parkeerplaats en wie erbij betrokken waren is in volle gang.

CARPOOLPLAATS Het lichaam van de man werd in de nacht van vrijdag op zaterdag 11 maart door agenten aangetroffen rond 00.10 uur, na een melding over een verdachte situatie op de carpoolplaats. Al snel was duidelijk dat de man door een misdrijf om het leven gekomen was.

ONDERZOEK Er is afgelopen weekend een groot rechercheteam op de zaak gezet. Op de parkeerplaats is uitvoerig sporenonderzoek verricht en in de ruime omgeving is een buurtonderzoek gehouden. Ook zijn diverse mensen uit de omgeving van het slachtoffer gehoord. Ook komt de zaak aan bod in Bureau GLD, het misdaadprogramma van Omroep Gelderland.

GETUIGEN De politie is op zoek naar mensen die vrijdagavond of rond middernacht, op of in de buurt van de parkeerplaats zijn geweest en iets verdachts gezien hebben. Hen wordt opgeroepen direct contact op te nemen met de politie.