• Picasa

Geslaagde presentaties bij Wereldwinkel Epe

EPE Kleur- en stijladviseur Henny Rietbergen heeft vrijdagavond 17 april in twee presentaties in Wereldwinkel Epe aan de hand van de collectie sjaals en sieraden op een enthousiaste manier weten te vertellen over kleurgebruik en laten zien hoe je op een leuke manier sjaals en sieraden kunt combineren en toepassen.

Bij verschillende belangstellenden liet ze op verrassende manieren zien hoe bijv. een kleurige sjaal veel kan toevoegen aan je kleding, eventueel gecombineerd met een bijpassende ketting. De in totaal ongeveer 40 aanwezige dames waren enthousiast en lieten zich na Henny's presentatie graag persoonlijk door haar adviseren. Velen konden na afloop uit de ruime collectie een keuze maken, die deze avond extra aantrekkelijk was geprijsd.

De hele maand april geldt nog een korting van 20% op de sjaals en sieraden. Er is nog voldoende keus en de winkelmedewerkers adviseren graag.

Wereldwinkel Epe bevindt zich aan de Pastoor Somstraat 6, telefoonnummer 0578-628986 en is online te vinden op www.wereldwinkelepe.nl.