Flesseninzamelingsactie voor Haagse kinderen

HATTEM Kamp Haagse Kinderen is een kinderkamp dat ieder jaar georganiseerd wordt voor kinderen uit Den Haag en omgeving die niet op vakantie kunnen. Ook dit jaar vieren de kinderen weer een week onbezorgd vakantie bij de Zandkreek in Hattem van zaterdag 11 juli tot en met vrijdag 17 juli 2015.

Het kamp draait helemaal op vrijwilligers en is afhankelijk van financiele steun van de Gereformeerde kerk en de Hervormde kerk uit Hattem en het Leger des Heils uit Den Haag , maar ook van particuliere giften. Daarom wordt er ieder jaar vanuit het jeugdwerk een flesseninzamelingsactie georganiseerd.

Naast de jongeren van de kerk hebben de jongens van s.v. Hatto-Heim aangegeven graag mee te helpen aan deze flessenactie, in het kader van de maatschappelijke activiteit.

Op woensdag 29 april 2015 tussen 18:30 uur en 20:00 uur zullen zij heel Hattem doorgaan om lege flessen op te halen. "Lever uw lege flessen dus nog niet in, maar spaar zoveel mogelijk lege statiegeldflessen en geeft ze af op de actiedag. Mocht u 29 april niet thuis zijn, dan kunt u de lege statiegeldflessen ook afgeven in de Emmauskerk aan de Dorpsweg 27 te Hattem. Dit kan vanaf tot en met 29 april. Zo kunt ook u een mooie bijdrage leveren aan het Kamp Haagse Kinderen", aldus Gerda Liefers namend de organisatie.