• Picasa

Derde Vestingdag in Elburg

ELBURG Kleedjesmarkt, braderie, kermis, terrassen, opruiming bij de winkels en in de avond Willem van Hooren en zijn Duo Remix. Het is het programma van de derde Vestingdag die woensdag 29 juli in Elburg wordt gehouden. Het is compleet met kleedjesmarkt, suikerspinnen, schminken voor de kinderen en de afsluiter met muziek op de Vischmarkt voor de jongelui. De dag begint om 08.00 uur met een kleedjesmarkt in de Bloemstraat en de Ledige Stede. Kinderen kunnen hun oude speelgoed, te klein geworden kleding, spulletjes van zolder, zelfbeschilderde bloempotjes en ander prullaria verkopen. Het is verboden om langs de beek te gaan zitten, de politie zal hierop handhaven. De kleedjesmarkt is voor de kinderen bedoeld en de plaatsen zijn gratis in overleg met de organisatie - herkenbaar aan het gele hesje organisatie.

Verder kunt u lekker shoppen in de vele winkels die Elburg u te bieden heeft en overal zijn volop koopjes verkrijgbaar want de uitverkoop is in volle gang, dus spectaculair veel voordeel. En tussendoor lekker genieten van de vele straatterrassen bij de diverse horeca gelegenheden of cultuur snuiven in de vele musea die Elburg Vesting rijk is. De zomerkermis aan de haven begint vandaag is nog t/m woensdag 05 augustus in Elburg - zeker een bezoekje waard!

Iedere woensdag gratis zomerconcerten in de Grote Kerk te Elburg door het Veluws Mannen-ensemble o.l.v. Wim & Wilbert Magré. Het publiek kan genieten van o.a. Negro spirituals, psalmen en geestelijke liederen. Ook zal Wilbert Magré het beroemde Quelhorst orgel bespelen. De optredens vinden plaats op alle Vestingdagen in de Grote Kerk, aanvang 11.00 uur en de toegang is gratis.