Cursus hardlopen voor beginners in Hattem en Wezep

WEZEP Atletiekvereniging De Gemzen houdt vanaf maandag 30 maart een cursus hardlopen voor beginners. Die avond wordt in Wezep gestart vanaf de parkeerplaats bij het NS-station Wezep. Vanaf daar wordt in het bosgebied van Vitens (waterwingebied) op de Wezepse hei gelopen. Dinsdag 31 maart start de cursus in Hattem, vanaf de carpoolplaats aan de A50. Vanaf dat punt wordt het bosgebied rond Molecaten en de Leemkule gebruikt voor de looptraining.De cursus is bestemd voor beginnende lopers en duurt 12 avonden. De kosten bedragen € 45,-. Daarbij is een origineel loop-shirt van De Gemzen inbegrepen.

Deze laagdrempelige cursus is vooral gericht op mensen die voor hun plezier willen gaan lopen. Ons doel is om je op een leuke maar toch effectieve manier kennis te laten maken met de loopsport. De training is zo opgezet dat je aan het einde van de cursus een afstand van 5 kilometer kunt hardlopen.Lopen kan je in je eentje doen, maar je zult merken dat het trainen in een groep heel stimulerend is! Na de cursus zou je kunnen gaan lopen in één van de Gemzen-loopgroepen in Elburg, Hattem, Heerde of Wezep. En dat kan op de maandag of dinsdag die je gekozen hebt en vanaf dezelfde startplaats.

Inlichtingen: loopgroepwezep@gemzen.nl <mailto:loopgroepwezep@gemzen.nl> en loopgroephattem@gemzen.nl <mailto:loopgroephattem@gemzen.nl>Wees er snel bij, want er kunnen zowel in Hattem als Wezep maximaal 20 lopers meedoen. Info: www.gemzen.nl/loopgroepen/beginnerscursus