• Hannelore Leusink (Veluvine) en Wibrand van Norel (Cultuurkust) op de foto met het nieuwe huurcontract.

    Veluvine/Cultuurkust

Cultuurkust tekent nieuw huurcontract Veluvine

NUNSPEET Stichting Cultuurkust heeft een aantal jaar geleden haar Nunspeetse thuisbasis gevonden in Veluvine. Na een prettige start met tal van losse projecten, het opzetten van het Muziekplatform, de leerorkesten en verdere uitbreiding van activiteiten is het nu tijd voor een volgende stap. Cultuurkust en Veluvine maken een duurzame verbinding met een nieuw 4-jarig huurcontract.

Hannelore Leusink, directeur van Veluvine, is blij met deze volgende stap. ,,Stichting Cultuurkust is een fijne regionale partner die altijd op zoek is naar verbindingen en nieuwe kansen met beide handen aanpakt. Binnen ons veelzijdige gebouw is Cultuurkust een huurder die fantastisch kan samenwerken met onze eigen culturele stichting. En natuurlijk ook met alle andere betrokken partijen binnen Veluvine, zoals de Bibliotheek, het Nuborgh College en Stichting Welzijn Nunspeet."

Door tal van deze samenwerkingen kan men in Veluvine beleven hoe kinderen, jongeren maar ook volwassenen en ouderen in aanraking komen met diverse culturele aspecten. Voor iedereen die ook kansen tot samenwerking ziet; er zijn nog vierkante meters beschikbaar binnen Veluvine.