College op bezoek bij Voedselbank Elburg - Oldebroek

OLDEBROEK Het college van B&W van de gemeente Oldebroek bezocht op vrijdag 6 november de Voedselbank Elburg - Oldebroek. De Voedselbank is gevestigd in Elburg maar heeft klanten in zowel de gemeente Elburg als Oldebroek. De Voedselbank Elburg - Oldebroek heeft een belangrijke maatschappelijke functie binnen de gemeente. De collegeleden lieten zich dan ook graag bijpraten door de initiatiefnemer en vrijwilligers van deze organisatie.

De Voedselbank Elburg-Oldebroek bediende aan het begin van dit jaar zo'n 130 klanten, in totaal ruim 350 monden. Deze mensen ontvangen wekelijks een voedselpakket van de Voedselbank. De voedselbank heeft een belangrijke maatschappelijke functie in de samenleving en de inzet van de vrijwilligers wordt dan ook erg gewaardeerd.

Het college van B&W bezoekt jaarlijks verschillende bedrijven en instellingen in de gemeente Oldebroek. De werkbezoeken hebben als doel het onderhouden van contacten met de plaatselijke bedrijven en instellingen om zo op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen.