• De Jongerenraad in 2015

    Arcvhief Jongerenraad

Brainstormavond Jongerenraad Heel jong Hattem Stemt

HATTEM Het politieke seizoen van de Jongerenraad Hattem begint dinsdag 1 november met de organisatie van een open brainstormsessie over "Heel jong Hattem stemt". Het politieke seizoen is weer volop begonnen met de Tweede-Kamer verkiezingen in het vooruitzicht. De jongeren hebben zich als doel gesteld dat alle Hattemse jongeren gaan stemmen. De jongeren gaan zich deze avond bezighouden met de volgende vragen:  Hoe worden jongeren in Hattem op de hoogte gebracht van de verkiezingen?  Hoe zorgen ze ervoor dat Hattemse punten gehoord worden?  Hoe gaan er zoveel mogelijk jongeren in Hattem stemmen op 15 maart?

Alle jongeren in Hattem zijn welkom om creatief mee te denken van 19.00 - 20.00 uur in het Stadhuis van Hattem. Daarna is er een borrel. Aanmelden kan via griffie@hattem.nl .

De missie van de jongerenraad is het vertegenwoordigen van alle Hattemse jongeren, het geven van politieke voorlichting aan jongeren en het politiek vormen van hen door ervaringsgericht bezig te zijn. De jongerenraad is gericht op een creatieve politieke participatie en de politieke standpuntbepaling van alle Hattemse jongeren. Info: www.jongerenraadhattem.nl