• Zang en Vriendschap Emst

'In Between' en 'Song & Relation' vertegenwoordigen Emst tijdens Korendag Wezep

EMST Jeugdkoor In Between en dameskoor Song & Relation uit Emst doen op zaterdag 12 november mee met de Korendag in Wezep. De twee koren van Zangvereniging Zang & Vriendschap behoren tot de in totaal 28 koren die deelnemen aan dit evenement in Partycentrum Coelenhage in Wezep.

Tijdens de Korendag kan het publiek tussen 12.00 uur en 21.00 uur genieten van de optredens van diverse koren uit de regio Noord-Veluwe, waaronder In Between en Song & Relation. In Between is het afgelopen jaar flink gegroeid dankzij de komst van een aantal nieuwe leden. Het jeugdkoor laat in Wezep onder leiding van trotse dirigent Marten van der Worp voor het eerst het nieuw ingestudeerde nummer One call away van Charlie Puth horen.

Ook Song & Relation heeft niet stil gezeten; het dameskoor is al een tijdje bezig met een aantal nieuwe nummers dat zij onder leiding van dezelfde dirigent presenteren. Beide koren treden in totaal twee keer op: In Between om 12.00 en 14.00 uur en Song & Relation om 15.30 en 17.00 uur.

De organisatie van de Korendag ligt in handen van popkoor WatZUP uit Wezep. De toegangsprijs bedraagt € 4,- voor volwassenen en € 2,- voor kinderen. Wie vooraf entreekaarten koopt bij de leden van In Between of Song & Relation geniet niet alleen van een leuke dag, maar steunt daarmee ook de twee koren. De helft van de opbrengst van de vooraf gekochte kaarten gaat namelijk naar zangvereniging Zang & Vriendschap.

Meer informatie over de Korendag: http://www.watzup.nl

Meer informatie over In Between en Song & Relation: www.zangenvriendschapemst.nl