• Arend Jan Pannekoek wordt onderscheiden door burgemeester Hans van der Hoeve.

    Hans van de Vlekkert

Arend Jan Pannekoek benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

EPE Burgemeester Hans van der Hoeve van Epe heeft donderdag 24 mei een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan Arend Jan Pannekoek uit Epe. Hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau en kreeg de bijbehorende versierselen opgespeld door de burgemeester. De uitreiking vond plaats aansluitend aan de Algemene Ledenvergadering van Voetbalvereniging Oene. De heer Pannekoek is sinds 1982 vrijwilliger bij vv Oene.

Arend Jan Pannekoek was 25 jaar leider van het A-elftal. Vanaf eind 2005 tot op de dag van vandaag is hij vrijwilliger bij de maandag- en vrijdagmorgenploeg. Vanaf 2008 is hij bestuurslid (hoofd) algemene zaken en onderhoud. Hij verricht reparatie-, schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden en heeft diverse verbouwingen geleid, waaronder de aanleg van het kunstgrasveld, de modernisering van de kleedkamers en toiletten en de vernieuwing van de keuken.

Hij werd in 2016 uitgeroepen tot clubheld van de gemeente Epe bij de verkiezingen van De Stentor "clubhelden van de amateursport".

Arend Jan Pannekoek wordt door zijn omgeving gekwalificeerd als iemand die zich geruime tijd voor de samenleving heeft ingespannen. En deze inspanning wordt beloond met een Koninklijke onderscheiding. (foto: Hans van de Vlekkert).