Amnesty werkgroep Nunspeet zoekt de ontmoeting

NUNSPEET De internationale mensenrechtenorganisatie Amnesty International is dikwijls in het nieuws om schendingen van mensenrechten aan de kaak te stellen. De plaatselijke organisatie is alleen te zien bij de jaarlijkse collecte en bij handtekeningenacties. Daarom wil de werkgroep in een gezelliger sfeer het contact zoeken met geïnteresseerden.

De Amnesty werkgroep Nunspeet bestaat sinds de jaren ' 80 van de vorige eeuw. Al 35 jaar zijn vrijwilligers in touw om protestbrieven te kopiëren en te verspreiden, acties op touw te zetten, de jaarlijkse collecte te organiseren, etc. Sinds vorig jaar zijn twee nieuwe enthousiaste leden toegetreden, Anne en André Timmerman. Ze zijn samen met anderen, zeer creatief om Amnesty meer zichtbaar te maken. O.a. door het beheer van de facebookpagina www.facebook.com/amnestynunspeet. Op zaterdag 4 juli a.s. geven zij de gelegenheid om in hun tuin, van 14 tot 16 uur, kennis te maken met enkele werkgroepleden. En onder het genot van een kopje koffie te praten over wat er leeft. Er zijn ook aardige artikelen te koop. Geïnteresseerden zijn welkom.

Op 24 augustus is Amnesty 's ochtends bij de Heideloop aanwezig om handtekeningen te verzamelen, in een stand op de Stakenberg.