Zakelijk lezersnieuws

Workshop Basisfotografie in De Vogeltuin

Workshop basisfotografie Fotograferen doet vrijwel iedereen. Maar een goede foto maken is echter wel wat anders. Ben jij toe aan een volgende stap en wil je meer uit je camera kunnen halen zonder altijd de automatische stand te gebruiken. Dan is er nu de mogelijkheid, want....

Van Zon Arbeidsbemiddeling sponsort trainingspakken VSCO’61 JO17-1

Ondanks de afgelasting van de eigen wedstrijd werd het elftal van VSCO’61 JO17-1 afgelopen zaterdag toch nog aangenaam verrast door hun trouwe sponsor Van Zon Arbeidsbemiddeling uit Elburg.

Verrassende geschenken en mooie teamkleding op nieuwe website Edivorm

Op de nieuwe website van Edivorm treft u verrassende geschenken en mooie teamkleding aan waarmee u indruk kunt maken. Onlangs is het assortiment uitgebreid naar meer dan 2.500 items. In de diverse online catalogi ziet u een deel van het assortiment. Maar er is veel meer mogelijk.

Inspirerende lezing over de waarde van werk door Lex Burdorf

Op donderdag 14 maart was de heer Lex Burdorf, Hoogleraar Maatschappelijke Gezondheidszorg aan het Erasmus Medisch Centrum, uitgenodigd door Inclusief Groep om zijn visie op werk met zo’n 75 geïnteresseerde politici, wethouders, beleidsambtenaren, experts en ondernemers van de Noord Veluwe te del

Participatiehuis Ermelo officieel geopend

Op donderdag 14 maart heeft Wethouder Leo van der Velden het Participatiehuis Ermelo, aan de Paul Krugerweg 43, officieel geopend.

JUMBO Elburg sponsort trainingspakken VSCO’61 5

Afgelopen zaterdag werd VSCO’61 5 door JUMBO Elburg aangenaam verrast door de overhandiging van prachtige special design trainingspakken.

Tunesisch aardewerk bij Wereldwinkel Epe

Wereldwinkel Epe heeft een groot assortiment aardewerk uit Tunesië in de winkel. Er is een diversiteit aan schalen, kommen, bakjes en kannen, in allerlei vormen, afmetingen, kleuren en decoraties. Speciaal zijn de tajines, fruitschalen en tapasschalen.

Makelaars- en Assurantiekantoor De Boer verlengt wedstrijdsponsorcontract met VSCO’61

Deze week verlengden Makelaars- en Assurantiekantoor De Boer uit Doornspijk en VSCO’61 hun wedstrijdsponsorovereenkomst. Op sportpark De Heughte ondertekenden Gerrit de Boer en sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder het nieuwe sponsorcontract.

Delicio ontwikkelt plan voor Veluwetransferium

Delicio zal binnenkort bij de gemeente Nunspeet een plan indienen voor het ontwikkelen van een horeca bedrijf op het Veluwetransferium te Nunspeet.

Viattence zoekt vakantiekrachten

Helpen met de verzorging, een kopje koffie drinken, samen eten koken of een activiteit begeleiden. Daar kun je de bewoners en cliënten van Viattence blij mee maken. De visie is gericht op welzijn.

Pagina's