Zakelijk lezersnieuws

Mossel avond

De Oase in Zalk organiseert op 17 Augustus 2018 voor zijn gasten weer een mosselavond. Wij hebben voor u weer een selectie van de lekkerste mosselen gereserveerd zo richting het einde van het mossel seizoen. Het buffet zal bestaan uit;

Zondagavondzang

ZondagAvondZang. Op D.V. zondag 12 augustus wordt er een zanguur gehouden in de Dorpskerk aan de Gruppendelerweg. Het gaat om samenzang met bekende geestelijke liederen. Hiervoor is een mooi gevarieerd programma samengesteld. Het zanguur zal staan in het teken van: en God zag dat het goed was!

Lotgenotencontact na partnerverlies

LOTGENOTENCONTACT na partnerverlies EPE - Stichting De Kruimelschaar houdt elke laatste maandag van de maand een ontmoetingsmiddag voor mensen, die een partner hebben verloren: Het Lotgenotencontact. Deze bijeenkomst vindt plaats in de Grote Kerk aan de Beekstraat 1 in Epe.

Statushouders aan de slag op de Noord Veluwe

Gemeenten op de Noord Veluwe zetten fors in op het activeren en laten participeren van statushouders. Enkele gemeenten hebben Inclusief Intervens gevraagd om hierin een rol te spelen en invulling te geven aan de uitvoering hiervan.

Lampions van Vietnam naar Inclusief Gresbo

Harry van Vilsteren van Lampionsenzo heeft een bijzonder verhaal: hij vertrok met zijn vriendin op wereldreis en deed onder andere Vietnam aan. Daar ontmoette hij Khanh, een Vietnamees die bijzondere lampions maakte.

Trendhout nieuwe subsponsor VSCO’61

Afgelopen week is het landelijk bekende bedrijf Trendhout uit Oldebroek subsponsor geworden van VSCO’61.

Kabinet wil 200.000 forensen uit de file; op de elektrische fiets

 “In deze regeerperiode stel ik mij zelf ten doel 200.000 extra forensen, uit de auto en op de fiets te krijgen of op de fiets in combinatie met OV”, schijft staatssecretaris Van Veldhoven die op 12 juni haar plannen bekendmaakte.

Collecte Maag Lever Darm Stichting

De collecteweek van de Maag Lever Darm Stichting is dit jaar van 18 juni t/m 23 juni 2018 Vele Nederlanders kampen met chronische ziekte in ??n van de spijsverteringsorganen.

Collecte Maag Lever Darm Stichting

Van 18 t/m 23 juni 2018 vindt de jaarlijkse collecte van de Maag Lever Darm Stichting plaats.

Evenementen Unicef

In de regio Zwolle vinden tal van activiteiten en evenementen plaats georganiseerd door een team van vrijwilligers van Unicef. Bij de organisatie van evenementen hebben we hulp nodig.

Pagina's