Zakelijk lezersnieuws

André Knevel geeft orgelconcert in Vaassen

Op donderdagavond 25 juli 2019 geeft de Canadese organist André Knevel een orgelconcert in de Dorpskerk van Vaassen.

Natuurdiazeling in de Driestwegkerk

Op woensdagavond 7 augustus a.s. zal er in de kerk van de Prot. Gemeente Driestwegkerk aan de Driestweg 4 te Nunspeet een dialezing worden door Maas van de Ruitenbeek uit Nunspeet onder de titel: "De Veluwe natuurlijk "!Maas van de Ruitenbeek is een geboren Veluwenaar.

Branchemeeting 2019: bijscholing voor zorgprofessionals palliatieve zorg

Op 10 oktober 2019 is er een Branchemeeting voor alle zorgprofessionals die werkzaam zijn op de Noordwest-Veluwe en Zeewolde. Dit netwerk- en bijscholingsmoment vindt plaats in Zalencentrum De Pineta in Nunspeet.

Restaurant De Haas nieuwe bordsponsor van KV Elburg,

 

Restaurant De Haas is één van de nieuwe bordsponsoren van Korfbalvereniging Elburg.

Deze week tekenden Gerrit Jan Vos en Dick van den Berg (namens KV Elburg) het sponsorcontract.

Duik jij bij ons in zwembad De Brake de Zwem4daagse in?

Dit jaar organiseert Sportbedrijf Nunspeet in samenwerking met Nunspeet Beweegt en Zwem- en Poloclub Nunspeet van 26 tot en met 30 augustus (de laatste week van de zomervakantie) voor de 5e keer de Zwem4daagse Nunspeet in Sport- en recreatiecentrum De Brake aan de Oosteinderweg 19 in Nunspeet.

LOTGENOTEN CONTACT na partnerverlies

LOTGENOTENCONTACT na partnerverlies

Superbingo voetbalvereniging sv 't Harde

Vrijdagavond 19 juli organiseert de supportersvereniging “Groen-Wit” weer een bingoavond in het clubhuis van de plaatselijke voetbalvereniging SV ‘t Harde. Deze avond worden er 25 rondes bingo gedraaid, waarvan 5 hoofdrondes.

Het totale prijzengeld is ruim €1400,-

Voorlichting over veilig zelfstandig wonen

Met name oudere mensen voelen zich thuis niet altijd even veilig. Omdat WZU Veluwe thuiszorg Nunspeet het belangrijk vindt dat ouderen niet alleen goede zorg en begeleiding ontvangen, maar zich ook prettig en veilig voelen, werd een bijeenkomst georganiseerd over veiligheid in en rond het huis.

Grote Veluwse Boekenmarkten

GROTE VELUWSE BOEKENMARKTEN AL 25 JAAR

ELSPEET : Op 20 en 27 juli, 3 en 10 augustus bent u weer hartelijk welkom op de boekenmarkten in Elspeet. Het eldorado voor elke boekliefhebber en verzamelaar.

Leerlingconcerten Cultuurplein Heerde

HEERDE - Afgelopen week waren er interne leerlingenconcerten van piano- en orgelleerlingen van Henk van der Maten, een halfjaarlijkse traditie. De piano-optredens werden gegeven op de prachtige Yamaha C7 concertvleugel in de foyer achter de theaterzaal van De Heerd.

Pagina's