Zakelijk lezersnieuws

Klassieker Het Zwanenmeer in Veluvine

Leerlingen van De Gelderse Balletscholen dansten half maart mee in Swan Lake van The Royal Moscow Ballet. Een eer en fantastische ervaring, in het bijzonder met de voorstellingen van Het Zwanenmeer van de De Gelderse Balletscholen in het vooruitzicht.

Hemelvaartsmarkt ‘t Harde, de grootste vlooienmarkt van de Veluwe!

Op 30 mei, is het weer zover, de Hemelvaartsmarkt. Honderden handelaren zullen de weg naar het ‘t Harde weer weten te vinden om hun waar aan de man te brengen. De koopwaar zal weer variëren van oude, antieke spullen tot nieuwe producten.

Van der Zeestichting breidt werkgebied uit

Mensen in Wapenveld en omgeving kennen de Ir. R.R. van der Zee Stichting wel. Deze stichting stimuleert de economie op de Noord-Veluwe, zodat de werkgelegenheid er verder groeit. Eén van de manieren waarop zij dat doen is het verstrekken van leningen aan ondernemers.

ZondagAvondZang

Op D.V. zondag 2 juni wordt er een zanguur gehouden in de Dorpskerk aan de Gruppendelerweg. Het gaat om samenzang met bekende geestelijke liederen. Hiervoor is een mooi gevarieerd programma samengesteld. Het zanguur zal staan in het teken van : Tussen Hemelvaart en Pinksteren

VIOS nog niet zeker van deelname nacompetitie

VIOS is er zaterdag in Vaassen niet in geslaagd zich definitief te plaatsten voor deelname aan de nacompetitie voor promotie. Na een 2-0 voorsprong kwam Zwart Wit’63 in de slotfase van de wedstrijd nog op gelijke hoogte.

Fotoshoot bij Dierspecialist Berben

NUNSPEET - Zaterdag 25 mei is fotograaf Monique de Haas bij Dierspecialist Berben aanwezig. U hebt de mogelijkheid uw huisdier(en) op een vakkundige wijze vast te leggen op de gevoelige digitale pixels door Lasolva Fotografie.

Samenwerking ziekenhuis St Jansdal en Inclusief Gresbo Post verlengd

Op 8 mei 2019 is de samenwerking tussen ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk en Inclusief Gresbo Post nogmaals verlengd. Dit werd officieel gemaakt met het plaatsen van een handtekening door beide partijen.

Oosterwolde-Oldebroek

De STAMBOOM SCHOONHOVEN begint te bloeien, in de loop van de zomer hopen we dat de vruchten er aankomen. Er is zeer veel werk verzet om de laatste takjes en blaadjes er aan te krijgen maar het komt goed.

Nieuw in Wezep: Marba beveiliging

Na vele jaren ervaring te hebben opgedaan bij verschillende bedrijven neemt Max Bassler de stap om als zelfstandige verder te gaan. Het vak slotenmaker is er met de paplepel ingegoten. Al op jonge leeftijd kwam Max in aanraking met sleutels en sloten in het toenmalige bedrijf van zijn vader.

SEH countert titelaspiraties ’t Harde de koelkast in

Op een zonovergoten sportpark Schenk heeft S.V. ’t Harde een flinke dreun te verwerken gekregen in de strijd om de titel in de 4eklasse C.

Pagina's