Verkiezingen lezersnieuws

Wouter Kamp kandidaat Provinciale Staten

HATTEM/HEERDE/EPE- Wouter Kamp uit Epe staat op plek vier van de kieslijst van de ChristenUnie voor de verkiezing van Provinciale Staten. Een verkiesbare plek? “Momenteel heeft de ChristenUnie vier van de 55 zetels in het bestuur van de provincie Gelderland.

Ben van der Linde op kieslijst waterschap

HEERDE/WAPENVELD- Ben van der Linde is kandidaat voor de ChristenUnie voor het bestuur van het Waterschap Vallei en Veluwe. Op woensdag 20 maart zijn de Waterschapsverkiezingen, gelijk met verkiezingen voor Provinciale Staten.

Foodtruck ChristenUnie in Heerde en Wapenveld

HEERDE-WAPENVELD-VEESSEN-VORCHTEN - Met een opvallende ‘foodtruck’ vroeg ChristenUnie Gelderland deze week aandacht voor het probleem van voedselverspilling.

De PvdA komt naar u toe

Ga in gesprek met kandidaten voor de Provinciale Staten en het Waterschap Vallei en Veluwe

Natuurliefhebber: stem 20 maart voor de waterschapsverkiezingen

Op 20 maart mogen we weer naar de stembus. Voor zowel de provinciale als de waterschapsverkiezingen. Ik merk dat de laatste verkiezingen niet zo leven. Toch hoop ik als natuurliefhebber dat iedereen de moeite neemt zich hierin te verdiepen.

Zeer geslaagd bezoek Gelders PvdA lijsttrekker Peter Kerris aan Hattem

‘Bouw voor de vraag naar sociale woningbouw en betaalbare woningen.’

Siebren Buist, regionale PvdA kandidaat voor het waterschap

Op 20 maart zijn er verkiezingen voor de Gelderse Provinciale Staten. Daarnaast kan er ook gestemd worden voor het waterschap.

Twee kandidaten Gemeentebelangen Epe voor waterschap

In Lokaal Waterbeheer werken lokale partijen samen om tot een goed watermanagement te komen. Speerpunten van Lokaal Waterbeheer zijn onder andere frequente communicatie van waterschap met inwoners.

Lokale partijen bundelen krachten in Lokaal Waterbeheer

PERSBERICHT

 

Harderwijk, 6 maart 2019

 

 

Lokale partijen bundelen krachten voor waterschap

 

Emstenaar Stephan de Bruin weer kandidaat voor Waterschap Vallei en Veluwe

Op 20 maart 2019 kunt u stemmen voor de Provinciale Staten én voor het Algemeen Bestuur van het waterschap. In deze regio is dat Waterschap Vallei en Veluwe. Oud Nijkerker Stephan de Bruin (36 jaar) is kandidaat namens de ChristenUnie. Hij staat op plaats 2 van lijst 3.

Pagina's