Verkiezingen lezersnieuws

Anova Kappers in de prijzen bij verkiezing leukste kapsalon en kapper

Anova Kappers is dik in de prijzen gevallen.

Afgelopen zondag werden in Gorinchem de awards uitgereikt en de leukste kapster van nederland werkt gewoon in Elburg!

Groot waterfeest op De Regenboog in Doornspijk

Op vrijdag 1 juni was er een groot waterfeest voor alle kinderen van De Regenboog in Doornspijk. De kinderen noemden deze dag ook wel ‘de buikschuifdag’.  

ABO kiest wethouder Bob Bergkamp

ABO heeft afgelopen weken maar liefst 20 reacties gekregen op de vacature kandidaat wethouder voor de gemeente Oldebroek. 18 mannen en 2 vrouwen hebben hun belangstelling kenbaar gemaakt voor deze mooie functie. Er is met 4 kandidaten afgelopen periode gesprekken gevoerd.

Twee wethouders namens Gemeentebelang

NUNSPEET – Namens Gemeentebelang zijn Marije Storteboom en Mark van de Bunte de kandidaat-wethouders voor de komende vier jaar. Marije is huidig wethouder voor Gemeentebelang en wil de komende periode enthousiast haar werk voortzetten.

SGP opnieuw in Elburgs college

De SGP maakt sinds 1974 deel uit van het college in gemeente Elburg. De komende vier jaar maakt de SGP opnieuw deel uit van het college van Burgemeester & Wethouders, namens de SGP wordt Arjan Klein wethouder. 

Dankbaar na verkiezingsuitslag

Nadat gisteren de definitieve uitslag is bekendgemaakt is de SGP dankbaar voor het verkiezingsresultaat. De restzetel van de vorige verkiezingen hebben we nu weer gekregen waardoor we hetzelfde aantal zetels behouden.

Campagneteam SGP Oldebroek sluit meest inhoudelijke campagne af

De SGP Oldebroek heeft voor de komende periode tien speerpunten geformuleerd. In de afgelopen weken hebben wij elk speerpunt met een persbericht toegelicht. Nu vlak voor 21 maart sluiten wij deze inhoudelijke campagne af.

Nieuws SGP Oldebroek; Vóór een duurzame samenleving

We moeten goed omgaan met de schepping en de volksgezondheid. Een duurzame samenleving, waarbij onze kinderen en kleinkinderen niet worden belast met de negatieve effecten van onze generatie, is erg belangrijk. Een schone leefomgeving is daarom erg belangrijk.

Valk, Young, Bach, Klein, Mozart en Krooneman op SGP-verkiezingsavond

Politiek met klassieke muziek

Op 16 maart hield de SGP een verkiezingsavond op een bijzondere locatie: het Nationaal Orgelmuseum. Voor het eerst in de gemeente Elburg werd hun bijeenkomst opgeluisterd met klassieke muziek.

Drie nieuwe, lokale partijen met zelfde visie versterken elkaar regionaal

In het kader van voorbereiding op de campagnetijd kijken de meeste kandidaat-raadsleden om zich heen. Op de Noord-Veluwe zijn 3 nieuwkomers bij #GR2018 die ook nog eens alle drie willen dat de huidige lokale politiek eens flink wakker wordt geschud.

Pagina's