Sport lezersnieuws

start beginnerscursus hardlopen

Beginnerscursus bij Loopgroep Elburg

VV Heerde schiet uit de startblokken in 2019: VV Heerde – SC Erica 5-0

Na een relatief korte winterstop hervatte Heerde de competitie op Sportpark Molenbeek tegen hekkensluiter Erica. Voor de winterstop sloten de geel-zwarten 2018 af met 5 overwinningen op een rij. Deze middag werd dat aantal naar 6 getild.

schwalbe veldtoertocht op 2 februari - toerclub de volharding

Op 2 februari kunnen mountainbikers zich weer uitleven in de bossen rond Nunspeet.

Dubbel goud voor Kimberly Pap

Het afgelopen weekend stond voor een aantal dressuurruiters van De Nunspeetse Ruiterclub in het teken van de regiokampioenschappen, die verreden werden in Bergharen en Brummen. Door het behalen van mooie resultaten hebben zij de eer van de vereniging hoog weten te houden!

Verlies voor KV Elburg in Noord-Veluwse derby

KV Elburg 1 speelde zaterdagavond de beladen derby tegen Rood Wit 1 uit Wezep. Trokken de Elburgers tijdens de veldcompetitie nog aan het langste eind, nu waren de Wezepers het die er met de winst vandoor gingen. Met de uitslag 22-23 was het een nipte maar verdiende overwinning voor Rood Wit.

Goud en brons voor GV Nunspeet bij tweede divisie

Zaterdag 19 januari werd de tweede plaatsingswedstrijd voor de 2e divisie gehouden in Hengelo. 

Matige streekderby blijft onbeslist

Hulshorst was van kiet af aan niet echt scherp. Na slecht uitverdedigen was het binnen een minuut al bijna raak voor DSV. Van Klompenburg had namens DSVeen mega kans op zijn pantoffel maar keeper Menges hield met een goede redding de thuisploeg op de been.

Ondanks moeizame start toch winst voor Blauw Wit

Het duel in de Talter tussen Bakkerij Jonker – Blauw Wit (5e) en AETOS (9e) uit Arnhem is door de thuisploeg met 3-1 gewonnen. De Blauw Witters kenden een valse start, maar herstelden zich prima en trokken de wedstrijd naar zich toe.

VIOS hervat competitie met winst op Teuge

VIOS is zaterdag goed uit de winterstop gekomen door de derby tegen Teuge winnend af te sluiten. Vooraf waren er aan Vaassense kant de nodige zorgen door het ontbreken van een tweetal ervaren spelers.

Amptmeijer Badminton '80 hanteert zich in top 3

Met nog drie wedstrijden te gaan wordt het spannend in de competitie bij Amptmeijer Badminton ’80. Een paar teams staan nog bovenaan en kunnen nog kampioen worden, maar dan moeten er deze week wel goede resultaten worden geboekt.

Pagina's