Sport lezersnieuws

Fysio+ Fitness NOV steunt Alzheimer Nederland

De leden van Fysio+ Fitness Noord Oost Veluwe in Wapenveld hebben € 800,- voor Alzheimer Nederland opgehaald. De afgelopen weken heeft Fysio+ Fitness Noord Oost Veluwe al aandacht gevraagd voor Alzheimer Nederland.

Nol Metz nieuwe koploper KC Hulshorst

 

HULSHORST – Tom Hazeleger uit Nunspeet is winnaar geworden van de vierde ronde in de zomercompetitie van de klaverjasclub Hulshorst. De leiding werd genomen door Nol Metz uit Vierhouten.

Jeugdtoernooi in Hattem en Wapenveld

Op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni (de dagen na Hemelvaart) komen er honderd voetbalteams uit Nederland, Duitsland, Engeland, België, Denemarken, Zweden en Frankrijk naar de Noord-Veluwe om te strijden om de Hattem Trophy.

schietsport in oostendorp

Ben je het zat om komend winterseizoen te moeten trainen op een koud en donker veld? Wil je wel eens op uit op de dinsdagavond? Kom dan schieten bij schietsportvereniging Oostendorp! De accommodatie heeft de beschikking over 18 professionele schietbanen.

Gemeentekampioenschappen paardrijden

Op Hemelvaartsdag 30 mei a.s. organiseert de HVE de Gemeentekampioenschappen. Deze keer op haar eigen buitenterrein aan de Officiersweg/hoek Dorperveldweg.

Pleiter Makelaars & Taxateurs nieuwe sponsor Blauw Wit

Pleiter Makelaars & Taxateurs uit Oldebroek heeft zich onlangs als plus-sponsor verbonden aan volleybalvereniging Bakkerij Jonker – Blauw Wit.

Heerde legt Rolder Boys over de knie op eigen veld en wint ruim (2-5)

In de voorlaatste speelronde stond voor Heerde de uitwedstrijd bij Rolder Boys op het programma. Thuis won Heerde met 2-1 van de Drenthenaren, maar waren beide ploegen erg aan elkaar gewaagd.

NK Turnen in Vianen

Afgelopen weekend vond in Vianen het Bondskampioenschap NK voor de 3e divisie damesturnen meerkamp en toestelfinale plaats. Om je voor dit NK te plaatsen hebben de turnsters al zeker 500 deelnemers in hun leeftijdscategorie achter zich gelaten.

Eerste prijzen voor Robby van Bregt

Zondag 19 mei is Robby van Bregt uit Wezep naar een dressuurwedstrijd in Zwolle geweest. Hij reed daar zijn pony Shine's Bolero twee keer naar een eerste prijs. Twee winstpunten gingen mee naar huis. Bolero en Robby reden hun tweede wedstrijd samen.

Pagina's