Sport lezersnieuws

De helende kracht van muziek

Vele Nederlanders voelen zich eenzaam. De invloed van eenzaamheid is groot en leidt tot gezondheidsrisico’s en tekortschietend gevoel van welbevinden en geluk. Eenzaamheid is van alle leeftijden, komt in alle lagen van de samenleving voor en kan levens ontwrichten.

Seniorenwandeling door het Kloosterbos

WAPENVELD - De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert op zondag 26 augustus een seniorenwandeling door het Kloosterbos dat deel uitmaakt van het gebied Klooster Hulsbergen.

WZC en Hatto-Heim organiseren het 6e Bultman-Hartholt Noordoost Veluwe Toernooi

Wapenveld/Hattem – Dinsdag 21 augustus, beginnen WZC Wapenveld en Hatto Heim uit Hattem al weer aan het zesde Bultman-Hartholt Noordoost Veluwe toernooi. De twee voetbalverenigingen tekenen samen voor de organisatie.

zomerse lunch in zorgcentrum De Hullen

Zomervakantie betekend voor veel mensen op vakantie gaan maar er zijn ook mensen die thuis blijven. Juist voor deze mensen is er in De Hullen een zomerse lunch op woensdag 22 augustus om 12.00 uur. Gezellig even samen bijpraten onder het genot van een heerlijke lunch.

W.E.T. zestal Gelders kampioen

Op 11 augustus waren de Gelderse kampioenschappen in Steenderen voor de paarden. Voor de W.E.T had Jordin van Apeldoorn met Silverboy zich geplaatst voor het L springen.

Bergkamp ontvangt twintigste presentatiegids VSCO

De kersverse wethouder van sport, Bob Bergkamp, nam afgelopen vrijdag de twintigste editie van de presentatiegids van VSCO’61 in ontvangst. Dit deed hij onder grote publieke belangstelling uit handen van commissievoorzitter Colin Pelleboer.

Berend Elzerman Toernooi VSCO’61 klaar voor de aftrap

Het Berend Elzerman Toernooi, het oudste en langst bestaande toernooi van de Noordwest Veluwe vindt vanaf zaterdag 18 augustus voor de 37ste keer op sportpark De Heughte in Oosterwolde plaats.

Nieuw badminton seizoen van start

Met het einde van de zomervakantie voor de deur staat het nieuwe badmintonseizoen op het punt van beginnen. Vanaf woensdag 22 augustus wordt er bij Amptmeijer Badminton ’80 weer gebadmintond.

Heuvelruiters twee Gelders Kampioenen rijker

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 augustus werden de Gelderse Kampioenschappen voor paarden verreden in Steenderen.

Mathijs Bastiaan zesde op Gelders kampioenschap

Vrijdag 10 en zaterdag 11 augustus 2018 waren de Gelderse Kampioenschappen springen voor paarden in Steenderen.

Mathijs nam hier aan deel met zijn met zijn paard Egon HBC.

Pagina's