Sport lezersnieuws

Gymnastiekverenigingen ODI ’t Harde en SSS Elburg fuseren

Afgelopen maart hebben de leden van gymnastiekvereniging ODI ’t Harde unaniem het voorstel van het bestuur, om met  gymnastiekvereniging SSS Elburg te integreren en onder de naam SSS Elburg verder te gaan, aangenomen. Op donderdag 18 juli hebben beide voorzitters de officiële stukken getekend.

Rabo Veluws Mooiste Toertocht

Op zaterdag 3 augustus 2019 organiseert Toerclub Heerde (TC Heerde) voor de 38e keer “Rabo Veluwes Mooiste” (RVM, voorheen RVTT).

Mixtoernooi JBC Epétanque.

EPE- Elke donderdagavond is er bij Jeu de Boulesclub Epétanque een Mixtoernooi. Iedereen kan daar aan deelnemen. Aanvang wedstrijden 19.15 uur, inschrijven tot 19.10 uur. Uitslag donderdag 18 juli: 1e Arjan van Huffelen; 2e Truus Berriotte; 3e Henk Heuting; 4e Asmara Leatemia.

Spanning bij Hattem Petanque

Bij het Ten Wolde toernooi op de derde donderdag van de maand waren weer verschuivingen in het jaarklassement. Spannend, want de “top” zit dicht bij elkaar en het aantal keren spelen is beperkt.

Doornspijkse Celia Visch aan de start tijdens Wereld Kampioenschap BMX in Zolder België

DOORNSPIJK - Donderdag 25 juli a.s. zal de 13-jarige Doornspijkse Celia Visch aan de start staan van het UCI Wereld Kampioenschap BMX in Zolder, België.

 

Tinnitus Adem Training. Vanaf 23 september start er een intensieve cursus in Arnhem.

Vanaf maandagavond 23 september kunt u weer mee komen doen met de Intensieve Training Tinnitus Ademtherapie (TAT) naar de methode van Maria Holl. De cursus bestaat uit 8 maandagavonden van 19.30 tot 21.30 uur op 23 september, 7 en 21 oktober, 4 en 18 november, 2 en 16 december en 6 januari.

Knappe kringkampioenen bij De Nunspeetse Ruiterclub

Afgelopen weekend vond op de mooie accommodatie van De Nunspeetse Ruiterclub en Ponyclub Klein Maar Dapper het zomerconcours voor de paarden plaats. Dit zomerconcours was tevens de laatste selectiewedstrijd van de kring Noord Veluwe en Oost Flevoland.

Uitslagen Hattem Petanque

Naast de vrije speelavond op donderdag werden er op dinsdagavond en woensdagmiddag wedstrijden gespeeld. Zowel op de dinsdagavond als tijdens het Bultmantoernooi op woensdag zijn naast de leden ook gasten welkom om te spelen voor de prijzen.

Mix toernooi JBC Epétanque

EPE- Donderdagavond is door 20 deelnemers het Mix-toernooi gespeeld dat JBC Epétanque elke donderdagavond organiseert. Iedereen kan daar aan deelnemen. Inschrijven tot 19.10 uur.

Goede Herderschool op bezoek bij Fysio+ Fitness N.O.V.

Op donderdag 4 juli was de Goede Herderschool uit Wapenveld op bezoek bij Fysio+ Fitness Noord Oost Veluwe. De groepen 4,5, 6, 7 en 8 namen deel aan drie verschillende activiteiten. In fitnesszaal kregen ze een cardio workout. Vijf minuten, roeien, crosstrainer en steppen.

Pagina's