Sport lezersnieuws

Prijswinnaars van het klaverjassen bij de klaverjasklub "S.V. 't Harde" van donderdag 21 maart 2019 en van de 5e zeswekelijkse kompetitiepe

Donderdagavond 21 maart jongstleden is er door 28 deelnemers geklaverjast bij de klaverjasklub “S.V. ’t Harde” in de gezellige kantine op sportpark “Schenk” aan de Bovenweg 8 in ’t Harde.

Triple X pakt de titel in de donderdagavond competiie. Hoogste scores voor Dittie Veldkamp en Gerjan Stoffer

Uitslagen bowlingcompetitie ‘de Brake

 

 

Damescompetitie speelweek 26

 

Bowling ladies – Gym girls 1-2

Bokma bowling team – plattelands team 1-2

Flyers – guppies 1-2

CPB ladies – Vrijbuiters 3-0

 

De Verkwast gaat abstract

Woensdagmiddag 27 maart a.s. is er weer de kinderschildersclub ‘De Verfkwast’. Dit keer gaan ze ‘abstract’ schilderen. Dat betekent dat de kleuren en vormen niet lijken op iets bestaands. Iedereen ziet er iets anders in.

Lentebloesemtocht start skeelerseizoen

Zaterdag 30 maart zal het op en rond de skeelerbaan in Heerde weer een drukte van belang zijn, want dan wordt het skeelertoerseizoen gestart met de Lentebloesemtocht. Voor de 33e maal gaat met deze klassieker het skeelerseizoen van start in Heerde.

Nieuwe koploper KC Hulshorst

HULSHORST – Tom Hazeleger uit Nunspeet heeft de 21ste ronde in de wintercompetitie van de klaverjasclub Hulshorst gewonnen. Zijn plaatsgenote Tine Westra moest de koppositie afstaan aan Hennie Schoonhoven uit Harderwijk.

5 kampioensteams MHC Epe gehuldigd!

Na de laatste competitiewedstrijden werden zaterdag 16 maart alle kampioenen van MHC Epe van het afgelopen zaalhockeyseizoen gehuldigd. De club kan terugblikken op een zeer succesvol seizoen. Maar liefst 5 teams zijn in het zaalseizoen 2018-2019 kampioen geworden in hun klasse.

 

Toerclub Heerde start seizoen

Zaterdag 26 maart is de ToerClub Heerde begonnen aan een nieuw seizoen. De weg- en de ATB- fietsers zijn om 13.00u gestart in verschillende groepen. Elke groep fietste een mooie route over de verharde wegen en de ATB-ers over zanderige bospaden. Om 14.00u is de ATB-jeugd gestart.

Veluwse Keepersdag 2019 bij SEH

De 3e editie van de Veluwse Keepersdag, georganiseerd door The Dutch Goalkeepers Academy in samenwerking met voetbalvereniging SEH uit Heerde, is op donderdag 2 mei!

De schoonheid van De Haere

't HARDE - De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert op zaterdag 30 maart een excursie door De Haere. Dit is een stuifzandgebied op de Veluwe, tussen Nunspeet en 't Harde. Rond het actieve stuifzand liggen dennenbossen en heide.

Toppers GV Nunspeet 4e divisie

Op zaterdag 16 maart werd de 3e plaatsingswedstrijd voor de 4e divisie gehouden in Beekbergen. In de 2e wedstrijd turnden Leah, Floortje en Julia (pupil 1 D1). Alle drie turnden ze een goede wedstrijd!

Pagina's