Lokaal lezersnieuws

Stichting WIEL is op zoek naar klussen voor NL DOET!

Het is alweer bijna zover: NL doet 2019! De grootste vrijwilligersactie van Nederland! Dit jaar vindt NL doet plaats op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart. In totaal zijn er zo’n 120 leerlingen, wethouders en vrijwilligers die zich op deze dag in de gemeente willen inzetten.

Journalist Ton van der Schouw interviewt auteur Bertina Mulder in Kulturhus Epe

EPE - Op zondagmiddag 20 januari was auteur Bertina Mulder te gast bij het Kulturhus EGW te Epe. Ton van der Schouw, journalist en tevens lid van de programmaraad, interviewde Bertina over haar roman Wisselwerking en haar thriller De rode magneet.

Record aantal deelnemers Boerenkoolwandeltocht

Op zaterdag 19 januari jl. organiseerde de Wandelsportvereniging “WIOS Epe” haar 27e editie van de Boerenkoolwandeltocht in Epe. Schitterend wandelweer en geen wandeltochten in de weide omgeving resulteerde in een record deelname van 947 wandelaars.

Wolf springt aan ons voorbij; goed dat onze hond aangelijnd zit

wolf gezien!Wolf springt aan ons voorbij. Goed dat onze hond aangelijnd zit./p>

Voorverkoop kaartjes Oener toneel enorm succes

De voorverkoop van de kaartjes (kosten € 3,--) voor vijf avonden Oener toneel is maandag 18 januari gestart. Nu na één week zijn voor vier van de vijf avonden alle kaartjes al verkocht. Een ongekend succes voor deze populaire toneelgroep uit Oene.

Lokaal preventieakkoord

CU Nunspeet stelt vraag aan het college over de uitvoering van het nationaal Preventieakkoord op lokaal niveau.

 

HoogoverWezep biedt hulp bij zienswijze Lelystad Airport

Actiegroep HoogoverWezep gaat hulp bieden aan mensen die willen reageren op het nieuwe Luchthavenbesluit voor Lelystad Airport. Het ministerie van I&W roept mensen op om tot en met 21 februari hun reacties op dit luchthavenbesluit te geven in de vorm van een zogeheten zienswijze.

CMV de Bron viert haar 65-jarig bestaan

Doornspijk: De leden van Christelijk Maatschappelijke Vrouwenvereniging de Bron vierden op woensdag 16 januari 2019 hun 65-jarig jubileum.  Op 7 januari 1954 werd op huize “Klarenbeek” in Doornspijk een afdeling opgericht van de Nederlandse Christen Vrouwenbond.  Er waren 19 dames aanwezig, die u

MessAgedienst met Young Church Singers in Vaassense Dorpskerk

Op zondagavond 27 januari wordt de volgende MessAgedienst in de Dorpskerk gehouden. De dienst begint om 19.00 uur en wordt geleid door ds. Bert Heslinga. Het thema van de dienst is: "Geloof je?". De Young Church Singers uit Apeldoorn verlenen medewerking aan deze dienst.

Jan Terlouw komt met de Andersons naar de Vaassense Dorpskerk

Op vrijdag 25 januari is ‘Hier Dooft Niets’ te zien in de Dorpskerk in Vaassen. De Andersons zullen tijdens de voorstelling een bijzondere gast uit de regio ontvangen, deze avond is dat kernfysicus, politicus en schrijver Jan Terlouw.

Pagina's