Lokaal lezersnieuws

Open dag De Sterreschans druk bezocht tijdens Week van Zorg en Welzijn

Nijmegen, 22 maart 2019. Op 16 maart openden negen woonzorglocaties van Domus Magnus de deuren. Dit in het kader van de Week van Zorg en Welzijn. Met bijna 100 bezoekers was de open dag voor De Sterreschans een groot succes. 

 

Muziekvereniging ‘Prins Bernhard’ viert 80-jarig jubileum.

Op zaterdag 16 maart hield muziekvereniging Prins Bernhard uit Emst haar jaarlijkse winterconcert.

Geslaagd jeugdconcert muziekvereniging 'Prins Bernhard' Emst

Zaterdag 9 maart was het jaarlijkse jeugdconcert van muziekvereniging Prins Bernhard Emst met het thema spannende muziek. Als eerst mochten leerlingen die ongeveer een half jaar les hebben een klein solo optreden geven voor publiek.

Gezellig samen eten

 

 

 

Dames, heren sinds 22 februari en 1 maart ben, opnieuw, begonnen om voor alleenstaande te koken. Het was heel gezellig de groepen zijn niet groter dan 12 personen.

Wijkontmoetingscentrum ’t Huiken; ontmoeting, gesprekken, creatief, sport- en spel, eten, koken, netwerken, vrijwilligerswerk, (werk)ervari

WOC ’t Huiken bestaat inmiddels alweer 3 jaar. Het is een ontmoetingsplek die niet meer weg te denken is. Veel mensen weten de weg te vinden als bezoeker, deelnemer of vrijwilliger. Ook voor stagiaires is het een mooie werkplek. Er is veel diversiteit aan activiteiten en evenementen.

Kozakkenveer weer in de vaart!

Kozakkenveer weer in de vaart vanaf 30 maart.

zuukerschool 135 jaar

Dit jaar bestaat de zuukerschool 135 jaar. Een mijlpaal voor de school. Om dit te vieren heeft de Ouderraad van de school een extra schoolreis voor de hele school georganiseerd naar de Efteling

Clubmagazine VSCO´61 viert gouden jubileum

Voetbalvereniging VSCO’61 viert dit jaar het vijftigjarig jubileum van het cluborgaan. In 1969, acht jaar na oprichting van de vereniging, wordt de eerste editie van het clubblad van VSCO´61 uitgegeven.

Workshop Acrylic Pouring

Zaterdagmiddag 13 april 2019 van 13.30 uur tot 16.00 uur 

wordt de workshop acrylic pouring/gieten met acrylverf, additieven en siliconen georganiseerd in het Kunstlokaal van Wezep aan de Meidoornpassage 16 te Wezep.

Jazz in Hattem

Zondag 17 maart was de laatste jazz middag bij Jazz in Hattem.
Met een goede opkomst van Jazz liefhebbers werden ze muzicaal onthaald op jazzstandards, Latin en funky fusion door de Jazzcombo “What about Berb”.

Pagina's