Lokaal lezersnieuws

Doe mee met 'Sint op mars'.

Heeft uw kind altijd al voorop willen lopen in de optocht? Of lijkt het hem/haar leuk om slagwerk een keer uit te proberen? Dat kan! ‘Sinterklaas op mars’ is er voor kinderen vanaf 6 jaar die graag een slagwerkinstrument willen bespelen.

Jubilarissen Slagwerkgroep Excelsior Oostendorp gehuldigd

Op vrijdag 19 juli zijn de jubilarissen van de slagwerkgroep Excelsior Oostendorp gehuldigd. Dit jaar heeft de Slagwerkgroep veel jubilarissen. 3 leden zijn 40 jaar lid, 1 lid is 25 jaar lid en 3 leden zijn dit jaar12,5 jaar lid.

Digitaal spreekuur over apps en e-books

Iedere maand is er een Digitaal spreekuur in iedere gemeente van het werkgebied van de Bibliotheek Noord-Veluwe. De medewerkers van de Bibliotheek geven tijdens deze digitale spreekuren persoonlijke, 1 op 1 uitleg en technische ondersteuning over de apps en e-books van de bibliotheek.

Job Rotary bij Walk&Talk Wezep

Maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden bij de bibliotheek

Nieuwe CD en Open Repetitieavonden Viva Vox

Door het Christelijk Gemengd Koor “Viva Vox” uit Elspeet en het Veluws Mannenkoor is onlangs een CD opgenomen. De koren stonden onder leiding van hun eigen dirigenten, Evert van de Veen en Gerrald Bronkhorst.

Zien en gezien worden bij Walk and Talk Heerde

Maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden bij de bibliotheek

Donderdag 1 augustus is Ingrid Ruiter van “Being You” te gast bij de Walk&Talk bijeenkomst van de Bibliotheek Noord-Veluwe in Heerde.

Jumbo Nunspeet nieuwe bordsponsor bij DSV'61

DSV’61 verwelkomt Jumbo Nunspeet als nieuwe reclamebordsponsor. 

Op sportpark De Haere heeft de overhandiging van het reclamebord plaatsgevonden door Jeffrey Schreurs aan sponsorcommissielid Roy Krooneman.

Als blijk van waardering ontving de nieuwe sponsor een bloemetje.

Enorme drukte bij barcompetitie Ineke en Hetty bij bar de Emsterie in Emst

Zaterdagavond 20 juli 2019 zal nog lang in het geheugen blijven staan van de zeer bekende Emster zusters Ineke en Hetty van de Schepop, want toen stonden zij achter de bar van de vierde avond van de Bar competitie 2019, die dit jaar zes keer gehouden gaat worden in de Emsterie in Emst.

‘Nunspeet en Elspeet hebben een bijzonder muziekklimaat’

‘Muziekonderwijs komt in Nunspeet en Elspeet volledig tot zijn recht. Ik vind het echt bijzonder  hoeveel muziekleerlingen hier actief zijn. Zeldzaam!’.

Rabobank nieuwe hoofdsponsor van Kulturhus EGW

PERSBERICHT

 

Rabobank nieuwe hoofdsponsor van Kulturhus EGW

 

Pagina's