Lokaal lezersnieuws

fietstocht zonnebloem

de fietstochten van de "zonnebloem zijn weer geweest.(17 juli en 14 aug.)

er waren +- 160 deelnemers, die een mooie tocht richting Wenum/Wiesel hebben gefietst.

vakantiebijbelweek oldebroek

Vakantie-Bijbel-Week (voor-1-dag) Op woensdag 22 augustus is de VakantieBijbelWeekDag. 

Thema: Zoek het uit! Tijd: van 9.45 uur- 16.00 h. Plaats: Talter Oldebroek. Wie: kinderen van 4-12 jaar. Programma: zingen, spelen, luisteren, pannenkoeken eten, theatervoorstelling…

Nogmaals actie bescherm je konijn

NUNSPEET – De entingsactie bescherm je konijn gehouden op 25 juli bleek een groot succes. Het bestuur van de klein-dierenvereniging “Ons Ideaal” en Dierspecialist Berben hebben besloten deze entingsactie drie keer per jaar te organiseren, in de maanden mei, juli en augustus.

Nieuwe cursussen muziek, toneel en musical starten in Veluvine!

In september starten in Veluvine de nieuwe cursussen muziek, toneel en musical voor kinderen en jongeren.  

Show- en gezinsdag Oldtimerclub

HULSHORST – Op het terrein achter molen De Maagd aan de Kapelweg in Hulshorst wordt zaterdag 11 augustus voor de tiende keer een show- en gezinsdag gehouden door de Oldtimer Club Hulshorst.

 

Gratis e-bike proefrit bij VVV Nunspeet

Nunspeet – Op 7 augustus 2018 organiseert VVV Nunspeet de Veluwse Fietsdag. Dit is een jaarlijks terugkerende traditie waarbij er een prachtige fietsroute over de Veluwe wordt uitgestippeld. Onderweg kunnen deelnemers genieten van lekkernijen en muziek.

Kleindierenshow op Oogstfeest Oldebroek

Tijdens het Oogstfeest bij het Boerderijmuseum zijn de kleindiersportverenigingen Sport Veredelt Oldebroek e.o. en Nut en Sport Wezep e.o. weer present met een gezamenlijke stand.

Nog enkele plaatsen vrij in de bus voor ouderenreis!

Ouderenreis Oldebroek & Oosterwolde e.o. 2018

 

Dinsdag 28 augustus organiseert het comité weer haar jaarlijkse busreis. Het is alweer voor de 63e keer dat deze reis wordt georganiseerd. Ook nu weer heeft het comité 2 bussen hiervoor gereserveerd.

Nieuwe wethouder ontvangt eerste presentatiegids VSCO’61

De nieuwe wethouder van sport van de gemeente Oldebroek, Bob Bergkamp, neemt vrijdag 10 augustus het eerste exemplaar van de presentatiegids voor het seizoen 20118-2019 van VSCO’61 in ontvangst. Dat doet hij uit handen van commissievoorzitter Colin Pelleboer.

Allemaal kop in het zand!

Iedereen wil gelukkig zijn. Voor dat gelukkige gevoel en rúst in hun leven, ook al gaat de rest van de wereld het schip in. “Als het huis er nog maar stáát, schat!”, omschreef Youp van ‘t Hek het ooit.

Pagina's