112

EPE Op de Soerelseweg tussen Nunspeet en Epe heeft zondagochtend een ernstig eenzijdig ongeval plaatsgevonden. 
HATTEM Op de IJsselbrug tussen Hattem en Zwolle heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een frontale aanrijding tussen twee (brom)scooters plaatsgevonden. Een bestuurder van een scooter uit de richting van Zwolle kwam daar frontaal in aanrijding met een bestuurder van een scooter uit de richting van Hattem.
Advertorial
WEZEP MyPalmShop in Wezep biedt een ruime diversiteit aan winterharde palmen en tropische planten. Het assortiment is onlangs uitgebreid met bijzondere...
ELBURG Op de N309 bij Elburg heeft vrijdagmiddag een ongeval plaatsgevonden. Het ongeval gebeurde midden op de brug richting Flevoland. 
NUNSPEET Twee personen zijn dinsdagochtend gewond geraakt bij een ongeval op de Eperweg in Nunspeet. Daar kwamen twee auto's met elkaar in botsing. De hulpdiensten, waaronder ook een traumahelikopter, gingen ter plaatse. 
Advertorial
NUNSPEET Autobedrijf Baars in Nunspeet is per 1 maart overgenomen door Autoschade Dickhof. De naam van het bedrijf blijft gehandhaafd, maar de...
HEERDE Op de Zwolseweg achter de Boni in Heerde vond op vrijdag 5 juli rond 14.15 uur een mishandeling plaats. De politie is inzake deze mishandeling op zoek naar getuigen. 
HATTEM In een huis aan de Kastanjelaan in Hattem is donderdagmiddag ingebroken. De politie zoekt naar getuigen.
Advertorial
WEZEP Waan je in de tropen bij het onlangs geopende MyPalmShop in Wezep. Palmbomen, boomvarens, fruitbomen en een gevarieerde collectie tropische planten...
HATTEM De politie in Hattem is op zoek naar een fietsendief. Tussen zaterdag 20 juli rond 16.15 uur en maandag 22 juli 10.00 uur werden aan de Schuttenakker een elektrische fiets en drie opladers gestolen.
'T HARDE Op de Eperweg in 't Harde is donderdagavond een ernstig ongeval gebeurd. Daarbij raakten vijf personen gewond, ze zijn met in totaal vijf ambulances naar het ziekenhuis gebracht. 
HEERDE Aan de Kolthoornseweg in Heerde woedde dinsdag eind van de middag een schuurbrand. Er werd direct opgeschaald naar 'grote brand'. In de schuur stonden machines en lag hooi opgeslagen. De schuur moest vrijwel direct als verloren worden beschouwd. De brandweer bracht enkele paarden in veiligheid en zette in op het behoud van omringende...