• Deelnemers vorige editie.

    Berghuizerbad Wapenveld

Zwem4Daagse in het Berghuizerbad.

24-06-2019, 07:51 | Lezersnieuws | Geb

Van maandag 8 juli t/m vrijdag 12 juli 2019 is er voor de 13e keer weer een zwem4 daagse in het Berghuizerbad te Wapenveld. De zwem4daagse commissie van Z.V Octopus gaat er weer een spetterend evenement van maken. Dit jaar is het thema : Tropisch!

Het is een heel gezellig en sportief evenement voor jong en oud. Elke dag kun je baantjes komen zwemmen, je moet minimaal 4 avonden zwemmen, maar je mag er 5 en je moet minimaal in het bezit zijn van diploma A.

 

In Wapenveld is het niet alleen baantjes zwemmen, maar we hebben ook diverse activiteiten er om heen. Springkussen (als het weer het toelaat), een grote verloting , waar de middenstand van Heerde en Wapenveld een groot aandeel in hebben, ze stellen mooie prijzen beschikbaar. Je kunt elke dag aan de verloting mee doen, maar op=op. Maak een zeepbel om je heen en een tropische fotohoek.

Ook organiseren we weer het succesvolle Berghuizer Bommetje spring Kampioenschap!

Wie maakt dit jaar de meeste spetters en het mooiste bommetje? Hier zal een deskundige jury naar kijken. Voor de winnaar is er een wisselbeker, zowel voor de jeugd als de volwassenen en ook een 10-badenkaart van het Berghuizerbad! Meedoen? Je kan je opgeven tijdens de zwem4daagse. Uiteraard is er ook een kraam met drinken en eten aanwezig. Op vrijdagavond is de feestelijke afsluiter: Waterdisco met DJ Jarno!

Als je minimaal 4 avonden hebt gezwommen ligt er een prachtige KNZB zwem4daagse medaille voor je klaar. De tijden van de zwem 4daagse zijn maandag t/m donderdag van 18.00 tot 20.00 en vrijdags van 18.00 tot 21.00.

De voorinschrijving: www.zwem4daagse.nl of op woensdag 3 juli van 16.30-17.30uur in het Berghuizerbad (let op: geen pin aanwezig)

Houdt de facebookpagina Zwem4daagse Heerde/Wapenveld en/of de website en facebookpagina van Z.V. Octopus in de gaten!

Adres gegevens: Berghuizerbad Revelingseweg 2 8191 KR Wapenveld.

De zwem4daagse commissie heeft er weer een zeer gevarieerd en tropisch programma van gemaakt. Graag tot ziens!