• Houtdorp 2018

    Anne Fleur Koning

Zeer geslaagd Houtdorp bij Welzijn Nunspeet

19-07-2018, 17:21 | Lezersnieuws | Harriet

Op 17, 18 en 19 juli was er weer Houtdorp georganiseerd door Stichting Welzijn Nunspeet. Ruim 100 kinderen van 5 t/m 12 jaar deden dit jaar aan deze geweldige, driedaagse activiteit, die mede mogelijk werd gemaakt door een team van 50 vrijwilligers. De meest bijzondere bouwwerken verrezen op de parkeerplaats van Veluvine. Op de warme woensdag genoten de kinderen van het enorme watergevecht, dat voor heerlijke verkoeling zorgde. Het waren ook dit jaar weer dagen vol gezelligheid en plezier. De kinderen werkten goed samen en waren enorm trots op hun eigen werk en onder de indruk van dat van anderen.

 

Onze dank gaat uit naar; Dekker Verhuur, Camping de Tol, Albert Heijn, Boni Supermarkten, Plus Wilmink, Emté, Jumbo, Het IJscafé, Praxis en Klaassen Dakkapellen die deze activiteit gesponsord hebben!

Nadat alle kinderen moe maar voldaan naar huis toe waren werd er door de vrijwilligers gesloopt, geholpen door Grondverzetbedrijf W. van Klompenburg. In een paar enorme containers, gesponsord door BB Grondwerken BV in samenwerking met Van Werven, werden alle bouwwerken weer afgevoerd. Daarna werden de vrijwilligers bedankt met een overheerlijke barbecue, mede mogelijk gemaakt door Slagerij en Partyservice Gelderblom.


Dankzij alle kinderen, vrijwilligers en sponsoren werd het wederom een fantastisch evenement!