• Staphorst verdedigt de schaal

    Gradus Dijkman

WZC en Hatto-Heim organiseren het 6e Bultman-Hartholt Noordoost Veluwe Toernooi

13-08-2018, 20:32 | Lezersnieuws | Aad

Wapenveld/Hattem – Dinsdag 21 augustus, beginnen WZC Wapenveld en Hatto Heim uit Hattem al weer aan het zesde Bultman-Hartholt Noordoost Veluwe toernooi. De twee voetbalverenigingen tekenen samen voor de organisatie. Deelnemende ploegen zijn Hatto-Heim, WZC Wapenveld, ‘s-Heerenbroek, Hattem, SEH (Heerde), VSW (Windesheim), Staphorst 2 en CSV ’28 (Zwolle).

Op dinsdag 21 augustus  worden de wedstrijden WZC – ‘s-Heerenbroek in Wapenveld en Hatto Heim – SEH in Hattem gespeeld. Op donderdag neemt Hattem het op tegen CSV ‘28 in Wapenveld en speelt Staphorst 2 tegen VSW in Hattem. Aanvang van de midweekse wedstrijden is vastgesteld op 19.30 uur. Op zaterdag 26 augustus vanaf 14.00 uur zullen de vier winnaars strijden om plek 1 tot en met 4 en de verliezers om plek 5 tot en met 8. Op dinsdagavond na het bekend zijn van de eerste uitslagen in de voorrondes, wordt het speelschema alsmede de locaties verder ingevuld. Deze unieke samenwerking tussen beide verenigingen komt voort uit het jubileumtoernooi wat 6 jaar geleden georganiseerd werd door WZC. Vorig jaar nam Staphorst de winnaarsschaal mee naar huis en verdedigt deze dus. Op zaterdagmiddag na afloop een live optreden van Hein van de Spitfires. Het wedstrijdschema staat op de websites van beide clubs, www.svhattoheim.nl en www.wzcwapenveld.nl

Hoofdsponsor van het toernooi is Bultman-Hartholt Assurantiën & Hypotheken uit Hattem. Naast de hoofdsponsor wordt het toernooi mede mogelijk gemaakt door de volgende bedrijven: Muntz Cross Channel Communicatie, Slagerij van Guilik, Probin, Korrels, ABC Hekwerk Oost, Het Notarieel, EMA Gravures, SaturnPetcare, Albert Heijn en Bite installatiebedrijf. Publiek heeft tijdens het toernooi gratis toegang op de sportparken Monnikenbos te Wapenveld en ‘t Achterveen te Hattem.