Woord en Daad en GAiN zetten zich in voor kansarme jongeren in Afrika

09-06-2018, 10:04 | Lezersnieuws | jan

Op zaterdag 16 juni organiseren Stichting NEON (Nunspeet en Ontwikkelingssamenwerking), Woord & Daad en Stichting GAiN (Global Aid Network) een infodag over projecten van Woord & Daad en GAiN in Afrika. Deze projecten staan dit jaar in de bijzondere belangstelling en daarom willen wij u graag informeren daarover. Voor de "Snuffelhal" van Woord & Daad aan de Stationslaan 53 te Nunspeet staat een tent opgesteld waar heerlijke wafels voor u worden gebakken en onder het genot van een kopje koffie of thee wordt u uitgebreid over de projecten geïnformeerd. De infodag begint om 10:00 uur en duurt tot 16:00 uur.

Het project van Woord & Daad betreft de mogelijkheid om jongeren in Benin een vakopleiding te laten volgen. GAiN zet zich in in de sloppenwijken van Nairobi om daar een kinderdagverblijf te realiseren, zodat kinderen op een veilige manier opgevangen kunnen worden.

De NEON collecte die dit jaar gehouden wordt van 28 augustus tot 1 september zal ook ten bate van deze projecten zijn. Wij hopen u graag te ontmoeten komende zaterdag.