• Het nieuwe bord van de sponsor

    Wilfred Boon

Witteveen Schildersbedrijf nieuwe bordsponsor bij DSV'61

13-06-2019, 11:10 | Lezersnieuws | Agnes

De vakschilders van schildersbedrijf Witteveen zijn specialisten op het gebied van klein en groot onderhoud, renovatie, restauratie, houtrotherstel, wandafwerking en beglazing.

 

Schildersbedrijf Witteveen is in 1977 opgericht door de heer W. Witteveen senior. Met zijn titel “Meesterschilder” op zak – die hij in 1976 behaalde aan de Nationale Schilderschool te Zwolle – maakte hij een succes van zijn schildersbedrijf.

In de loop der jaren groeide het bedrijf uit tot een betrouwbare onderhoudspartner voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

In 2011 is de heer W. Witteveen junior toegetreden tot het schildersbedrijf van zijn vader. Hij rondde in 2000 zijn opleiding aan de Schilderschool af.

 

In de loop der jaren heeft schildersbedrijf Witteveen zich ontwikkeld tot een modern en innovatief onderhoudsbedrijf. Van vele monumentale panden van zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers hebben zij het totaalonderhoud uitgevoerd.

De meeste disciplines voor het uitvoeren van het totaalonderhoud hebben zij zelf in huis of ze werken samen met vaste partners.

 

Het schildersbedrijf biedt gedegen en vakkundig schilderwerk en heeft in de loop der jaren een brede klantenkring opgebouwd.

De kracht van het bedrijf zit in de efficiëntie en flexibiliteit waarmee zij met hun projecten omgaan.

 

Kwaliteit en duurzaamheid zijn de kernwaarden van Witteveen Schildersbedrijf.
Zij geven advies, stellen een meerjaren-onderhoudsplan op en zorgen dat het werk efficiënt wordt uitgevoerd. 
Het uitgangspunt daarbij is het beste resultaat op te leveren. 
Zo hoeft u op de lange termijn weinig onderhoudswerkzaamheden te laten uitvoeren en bespaart u dus kosten.

 

Er wordt geïnvesteerd in nieuwe producten de kennis van de schilders up-to-date te houden door de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied nauwlettend te volgen.

Hierdoor bieden ze u kwalitatief schilderwerk en geven we u eerlijk advies, gebaseerd op onze ervaringen en recente ontwikkelingen.

 

Contactgegevens:

 Marconiweg 9-C

8071 RB Nunspeet

T: 0341-25 68 57

M: 06-29 188 546

E: info@schildersbedrijfwitteveen.nl

www.schildersbedrijfnunspeet.nl