• Wie maakt de mooiste natuurfoto?

    Eigen foto

Wie maakt de mooiste natuurfoto?

20-02-2018, 13:10 | Lezersnieuws | de Bibliotheek Noord-Veluwe

"en toch is alles wat we doen natuur'' volgens dichter Leo Vroman. Dit is ook het onderwerp van de landelijke campagne Boekenweek 2018.

Natuur is alomvattend, meer dan alleen flora en fauna. Iedereen beleeft de natuur op zijn eigen manier. De een geniet van een regendrup hangende aan een grasspriet, de ander wordt stil bij een prachtige zonsondergang, of een Hollandse koe in de wei. Kortom zoveel mensen zoveel verschillende belevingen.

Ter gelegenheid van de Boekenweek organiseert Bibliotheek Noord-Veluwe een fotowedstrijd op het gebied van natuur. Amateurfotograaf, met een goed gevoel voor beeld of een prachtig plaatje gemaakt met de mobiel? Stuur deze foto dan digitaal naar bibliotheek Noord-Veluwe.

Omschrijf wat zo bijzonder is aan deze foto en waarom deze gemaakt is. Uiterste inleverdatum is 18 maart. Na de Boekenweek wordt de winnaar bekend gemaakt, de winnaar mag een halve dag met een echte fotograaf op pad.

De foto(s) kunnen gestuurd worden naar: boekenweekwedstrijd@outlook.com.

Als het grote bestanden zijn kan het gratis verzonden worden via 'WeTransfer' (https://wetransfer.com) naar boekenweekwedstrijd@outlook.com.