Werk en uitkering bij Walk&Talk Heerde

16-05-2019, 12:10 | Lezersnieuws | De Bibliotheek

Maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden bij de bibliotheek

 

Donderdag 6 juni is Jet Rattink, gespreksvoerder werk binnen de gemeente Heerde, te gast bij Walk&Talk Heerde. Jet Rattink zal informatie geven over werk en uitkering (Participatiewet). Onderwerpen die besproken worden zijn: Waarom is werken belangrijk?; Solliciteren, wat komt er allemaal bij kijken?; Hoe gaat het met de huidige arbeidsmarkt?; de Participatiewet (bijstand). Er kunnen ook vragen worden gesteld over dit onderwerp.

Na de informatie van Jet Rattink kunnen de deelnemers hun ervaringen delen over de zoektocht naar werk. De Walk&Talk bijeenkomst is bij de Bibliotheek in Heerde in de Heerd, Grifstraat 8, 8181VZ in Heerde. De bijeenkomst begint om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 11.30 uur.

Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee. Walk&Talk is de koffiepauze voor werkzoekenden, want werk zoeken hoef je niet alleen te doen! Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Daarom tellen Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit. De Walk&Talk bijeenkomst bij de Bibliotheek in Heerde is iedere eerste donderdag van de maand.

Voor meer informatie over Walk&Talk zie https://www.bibliotheeknoord-veluwe.nl/activiteiten/walk-talk--de-koffiepauze-voor-werkzoekenden.html