Walk en Talk Elburg: informatie over het uitzendwezen

15-03-2018, 09:52 | Lezersnieuws | De Bibliotheek

Met Walk&Talk biedt de Bibliotheek Noord-Veluwe werkzoekenden een kans om op een laagdrempelige manier elkaar te ontmoeten. De Walk&Talk bijeenkomst van 16 maart van de Bibliotheek in Elburg heeft  als thema: het Uitzendwezen en hoe dit toegepast wordt. De spreker werkt bij Van Zon arbeidsbemiddeling in Elburg.

Na de informatie over het uitzendwezen kunnen de deelnemers hun ervaringen delen over de zoektocht naar werk. De Walk&Talk bijeenkomst is bij het Wijkontmoetingscentrum in 't Huiken in Elburg en begint om 9.30 uur. Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee. Het Wijkontmoetingscentrum is te vinden aan de Lange Wijden 33, 8081VS Elburg.

Iedereen die op zoek is naar werk, is van harte welkom bij de Walk&Talk bijeenkomst van de Bibliotheek Noord-Veluwe. De Walk&Talk bijeenkomst van de Bibliotheek in Elburg is iedere derde vrijdag van de maand, van 9.30 – 11.30 uur. Walk&Talk is de koffiepauze voor werkzoekenden. Deelnemers krijgen praktische tips en suggesties die helpen in de zoektocht naar een geschikte baan, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Daarom tellen Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit.

Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden. Want werk zoeken hoef je niet alleen te doen!