• Sfeerimpressie Kampvuuravond

    Matthe Vos

Vol vuur het nieuwe jaar in

12-01-2019, 21:19 | Lezersnieuws | Gerjan

Ondanks het wat miezerige weer waren er donderdagavond 10 januari ongeveer 35 mannen bij elkaar om gezamenlijk een nieuw Kampvuuravond (KVA) jaar in te luiden! Het vuur werd weer flink opgestookt, er was heerlijke warme koffie en de passie die er tijdens de aanbidding loskwam zorgde ervoor dat de mannen het ondanks het weer geen moment koud hebben gehad!

John Schuijn blikte tijdens het begin van de avond kort terug op de week van bidden en vasten welke in de eerste week van januari vanuit de KVA organisatie was georganiseerd. Enkele van de aanwezige mannen hadden deze week meegedaan en keken er met een geweldig gevoel op terug. Daarnaast vertelde John dat er inmiddels vergevorderde plannen zijn om een plek in Elburg te creëren waar eens in de veertien dagen iedereen welkom is voor gebed of gesprek. Wordt de komende periode ongetwijfeld vervolgd…

Onder leiding van Rick Viets en Albert Heemskerk werden een aantal prachtige aanbiddingsliederen gezongen. Het is mooi om te zien dat tijdens de afgelopen Kampvuuravonden met wisselende aanbiddingsleiders iedere avond de naam van onze God weer groot wordt gemaakt. Na de aanbidding sprak KVA medewerker Maralt Dickhof over Babylon, naar aanleiding van de gelijknamige song van Matthijn Buwalda. Babylon ziet er als stad prachtig en verleidelijk uit maar ondertussen sust ze je in een diepe slaap en raak je jezelf volledig kwijt. Maar er is hoop! Door Gods liefde kun je de stad ontvluchten en jezelf weer helemaal terugvinden.

Na deze inspirerende woorden konden de mannen die dat wilden nog naar een aantal liederen van Hillsong luisteren, was er ruimte voor persoonlijk gebed en konden de mannen zicht tegoed doen aan een heerlijk gebakken broodje hamburger. Daarna was er rondom het vuur ruimte voor ontmoeting, gesprek en vriendschap! Ook graag eens een echte mannenavond rondom een kampvuur meemaken? De volgende avond staat gepland op donderdag 14 februari. Wees van harte welkom en neem gerust vrienden of bekenden mee. Vanaf 19.45 uur ben je van harte welkom aan de Rozenbergerweg 1, ’t Harde (zijweg Stadsweg tussen Hoge Enk en ’t Harde).

www.kvaelburg.nl
Facebook: Kampvuur avonden - gemeente Elburg
Twitter: @kvaelburg