VIOS Vaassen overklast Hulshorst in de tweede helft

18-02-2018, 23:00 | Lezersnieuws | VV Hulshorst

VV Hulshorst heeft tegen Vios Vaasen een pijnlijke nederlaag geleden. In de eerste helft was Hulshorst nog gelijkwaardig aan zijn tegenstander maar in de tweede helft kon men geen vuist meer maken en waren de gastheren duidelijk van een ander niveau.

Al na een handvol minuten moest keeper Menges al zijn talenten uit de kast halen om de mislukte voorzet van VIOS gestrekt met de vinger toppen over de lat tikken om erger te voorkomen. Jelle Pol stond in eens oog in oog met Thijs Menges en kon ongehinderd de openingstreffer op zijn naam schrijven. Hulshorst toonde veerkracht en kon niet veel later de gelijkmaker op het scorebord laten zetten. Een voorzet van Eckhardt werd onberispelijk afgerond door Niels Meussen. Hulshorst werd een gelijk waardige tegenstander en zo zou de eerste helft gelijk opgaan.

Vrij direct na de aftrap had Mel Mijdema Hulshorst op een mooie voorsprong kunnen zetten. VIOS kwam na 56 minuten met een cadeautje op voorsprong, Jacco Verstraten kon ongehinderd vanuit de tweede lijn op doel schieten. Keeper Menges liet de bal onfortuinlijk onder zich door gaan. Op twee derde van de wedstrijd maakte VIOS de stand als nog groter.Een vrije trap halverwege hulshorster helft werd hoog in de 16 meter geslingerd en Mucahid Kilic kon ongehinderd de bal koppend in het doel deponeren.

Hulshorst bleef toch jagen op de anschluss treffer. VIOS kwam met de schrik vrij na een aanvalspoging van Hulshorst. Hierna was VIOS wederom een aantal keren dicht bij een vierde treffer. Thijs Menges redde een aantal keren erg goed zodat zijn eerder gemaakte fout weer weggestreept kon worden. Met nog iets meer dan een kwartier te spelen op de klok kon Krijn Eckhardt iets aan de achterstand doen maar hij wist alleen voor keeper Bahattin Selcuk niet het doel te vinden. VIOS maakte een mooi doelpunt door de ingebrachte Mehmet Ali Akalin die de sterk spelende Levi Boshuizen omspeelde en zich zelf hierdoor oog in oog zette met keeper Menges en vrij eenvoudig het net deed bollen. In de extra tijd werd het leed nog erger voor Hulshorst. Met een zondagsschot kon Mucahid Kilic zijn tweede treffer van de middag in de boeken zetten.

Al met al een zeer pijnlijke 5-1 nederlaag voor vv Hulshorst. Daar waar Hulshorst steeds met een minimale marge verloor was dit de grootste nederlaag het seizoen. Volgende week in de derby thuis tegen mede degradatie kandidaat vv Elspeet moet er uit een ander vaatje worden getapt om het "degradatie-spook" te ontwijken.