• V.l.n.r.: Willem Veluwenkamp, Ben Schreurs, Karel Toebast en Lammert Vlieger.

    Dik Leusink

Veluwenkamp Bedrijven nieuwe stersponsor VSCO'61

08-01-2018, 21:40 | Lezersnieuws | Jan Borgers

De agrarische- en cultuurtechnische onderneming Veluwenkamp Bedrijven uit Hattem en VSCO'61 hebben in de eerste week van 2018 een zesjarige Stersponsorovereenkomst afgesloten. Op sportpark De Heughte ondertekenden Willem Veluwenkamp en Karel Toebast namens Veluwenkamp Bedrijven en voorzitter Ben Schreurs en sponsorcommissielid Lammert Vlieger namens VSCO'61 het nieuwe sponsorcontract. Als blijk van dank en waardering werd de nieuwe stersponsor Veluwenkamp Bedrijven door VSCO'61 een fraai bloemstuk en het jubileumboek van VSCO'61 overhandigd, waarna een toost werd uitgebracht op de mooie continuering van de samenwerking tussen de partners.

De historie van Veluwenkamp Bedrijven begint in 1969 met de oprichting van een eigen loonwerkersbedrijf door de Hattemse broers Gerard, Henk en Willem Veluwenkamp. Twintig jaar later zette het bedrijf de eerste succesvolle stappen in de aannemerij. Inmiddels is Veluwenkamp Bedrijven uitgegroeid tot een modern infra-en cultuurtechnisch bedrijf dat als partner optreed voor aannemers maar ook zelfstandig opdrachten uitvoert voor gemeenten, provincies, waterschappen, Staatsbosbeheer en andere natuur- en landschapsorganisaties. Ook sportverenigingen behoren tot de grote klantenkring. Het werkgebied voor de ruim 50 personeelsleden is Midden-Nederland.

Ook VSCO'61 maakt gebruik van de diensten van Veluwenkamp Bedrijven. Het betreft hier de aanleg en onderhoud van speel- en trainingsvelden (natuurgras) op sportpark De Heughte. Daarnaast is Veluwenkamp Bedrijven ook al weer vele jaren als sponsor betrokken bij de club. De samenwerking verloopt naar volle tevredenheid van beide partijen. De aflopende sponsorovereenkomst is eind vorig jaar geëvalueerd en opgewaardeerd naar Stersponsorschap.

Om de gemaakte sponsorafspraken officieel te bekrachtigen werden in de eerste week van 2018 de handtekeningen gezet onder de nieuwe zesjarige Stersponsorovereenkomst. Namens Veluwenkamp Bedrijven beklonken Willem Veluwenkamp en Karel Toebast en namens VSCO'61 voorzitter Ben Schreurs en sponsorcommissielid Lammert Vlieger de sponsordeal. Als blijk van dank en grote waardering werd Veluwenkamp Bedrijven een fraai bloemstuk en het jubileumboek van VSCO'61 aangeboden. Hierna brachten de partners een toost uit op de duurzame relatie en overeenkomst.

De nieuwe VSCO'61-Stersponsor vindt u op:

Veluwenkamp Bedrijven

Hilsdijk 108

8051 KE Hattem

T: 038 - 444 24 62

E: info@veluwenkamp.nl

www.veluwenkamp.nl

Ook te volgen via Facebook.