• Directeur Henk van Os (r) van Van Zon Arbeidsbemiddeling en Lammert Vlieger van VSCO'61 ondertekenen de nieuwe cosponsorovereenkomst

    Dik Leusink
  • Schoondochter Jodie, echtgenote Jannie en kleinkinderen Sophie en Sil van Os met het bloemstuk en het spaarvarkentje in clubkleuren

    Dik Leusink

Van Zon Arbeidsbemiddeling continueert Cosponsorschap VSCO'61

03-01-2018, 08:30 | Lezersnieuws | Jan Borgers

Op de laatste zaterdag van 2017 bereikten Van Zon Arbeidsbemiddeling uit Oosterwolde-Elburg en VSCO'61 overeenstemming om de bestaande Cosponsorovereenkomst te upgraden naar een nieuw driejarig Cosponsorcontract. Op sportpark De Heughte werd dit bekrachtigd door de ondertekening van de contracten door directeur-eigenaar Henk van Os van Van Zon Arbeidsbemiddeling en sponsorcommissielid Lammert Vlieger namens VSCO'61. Als blijk van grote dank en waardering werd Van Zon Arbeidsbemiddeling een fraai bloemstuk aangeboden.

Het nog jonge en groeiende bedrijf Van Zon Arbeidsbemiddeling te Oosterwolde-Elburg heeft zich de afgelopen jaren als regionaal arbeidsbemiddelingsbureau goed in de markt weten te positioneren. Er werken bij van Zon momenteel ruim 200 personen.

De naamsbekendheid is ook mede te danken aan de sponsoring van enkele regionale voetbalverenigingen met als 'thuisbasis' VSCO'61. Naast het sponsoren van een totaalpakket aan VSCO'61 JO17 is Van Zon Arbeidsbemiddeling de laatste jaren ook als Cosponsor verbonden aan De Kanaries.

Het bestaande Cosponsorcontract was aflopend en is na een plezierig evaluatiegesprek geupdate en opnieuw met drie jaar verlengd. Op de laatste zaterdag van 2017 werd de nieuwe Cosponsorovereenkomst op sportpark De Heughte officieel bekrachtigd door de ondertekening door directeur-eigenaar Henk van Os van Van Zon en sponsorcommissielid Lammert Vlieger namens VSCO'61. Een fraai bloemstuk werd de trouwe Cosponsor overhandigd als blijk van grote dank en waardering. De toekomstige Van Zon-directeur en onlangs weer vader geworden, Martin van Os was helaas verhinderd, maar liet zich prima vertegenwoordigen door echtgenote Jodi, dochter Sophie, de pasgeboren zoon Sil en (groot)moeder Jannie van Os. Naast een leuke attentie werd ook het unieke VSCO'61-spaarvarkentje overhandigd aan de gelukkige familie van Os.

In een aantrekkende arbeidsmarkt is het bij Van Zon Arbeidsbemiddeling momenteel 'alle hens aan dek om in de grote vraag naar personeel te voorzien. Bent u op zoek naar werk bel, schrijf, mail, sms of app dan gerust en geheel vrijblijvend naar de Cosponsorvan VSCO'61. De contactgegevens staan hieronder.

Van Zon Arbeidsbemiddeling BV, Uw partner in werk

Robbertsmatenstraat 17

8081 HL Elburg

T: 0525 - 62 14 14 of 06 - 225 08 593

E: info@vanzon-arbeidsbemiddeling.nl

www.vanzon-arbeidsbemiddeling.nl

Ook te volgen via Twitter en Facebook.