• Herbert van Werven (l) en Christiaan Mulder

    Fotografie Herman van der Wal

Van Werven verlengt Stersponsorschap VSCO’61

10-01-2019, 23:57 | Lezersnieuws | Jan

Het inmiddels internationaal opererende familiebedrijf Van Werven uit Oldebroek heeft haar stersponsorovereenkomst met VSCO’61 met drie jaar verlengd. De ondertekening van het sponsorcontract vond in de eerste week van 2019 plaats op sportpark De Heughte. Namens Van Werven zette Herbert van Werven zijn handtekening onder het contract, terwijl sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder dit namens de Kanaries deed. Als blijk van grote dank en waardering werd de duurzame Stersponsor van Werven een fraai bloemstuk overhandigd.

Door autonome groei en overnames van verschillende bedrijven is Van Werven uitgegroeid van een familiebedrijf tot een grote gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van infra en recycling en inmiddels werken er ruim vijfhonderd medewerkers. Het op professionele wijze geleide Van Werven biedt een breed scala aan diensten en producten, die in vier divisies zijn ingedeeld: Infra & Bouwstoffen, Afvalinzameling & Recycling, Biobased Products en Kunststof-recycling.

Bij van Werven staat duurzaam ondernemen met mens en techniek hoog in het vaandel. Jaarlijks wordt bijgedragen aan goede doelen en vindt ondersteuning plaats van regionale, nationale en internationale evenementen en activiteiten.

Ook VSCO’61 maakt gebruik van de diensten van Van Werven en ervaart de grote maatschappelijke betrokkenheid van de onderneming. Naast de afvalinzameling bleek bij de aanleg van het prachtige kunstgrashoofdveld  in 2013 eens te meer dat Van Werven de ideale partner is om dergelijke megaklussen in een kort tijdsbestek professioneel te klaren. Van Werven en VSCO’61 hadden hun steun aan elkaar al vele jaren geleden gegeven en verweven in het bestaande Stersponsorcontract. Mede door de uiterst prettige samenwerking in de afgelopen jaren zijn Van Werven en VSCO’61 opnieuw overeengekomen om de Stersponsorovereenkomst met drie jaar te verlengen.

In de eerste week van 2019 werd de overeenkomst officieel bekrachtigd door de ondertekening op sportpark De Heughte. Herbert van Werven en sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder zetten hun handtekening onder het nieuwe contract. Als blijk van dank en waardering bood VSCO’61 haar trouwe en trotse sponsor Van Werven een fraai bloemstuk aan.   

De VSCO’61-Stersponsor vindt u op:

Van Werven (hoofdkantoor)
Zuiderzeestraatweg 74
8096 CB Oldebroek
T: 0525 - 63 14 41
E: info@vanwerven.nl
 www.vanwerven.nl

Ook via Twitter en Facebook te volgen.