• Maurits van Klompenburg (l) en Christiaan Mulder ondertekenen de nieuwe subsponsorovereenkomst

    Dik Leusink

Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging nieuwe subsponsor VSCO'61

13-01-2018, 00:20 | Lezersnieuws | Jan Borgers

VSCO'61 heeft deze week Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging uit Elburg verwelkomt als nieuwe subsponsor. Op sportpark De Heughte zetten directeur/eigenaar Maurits van Klompenburg en sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder de handtekeningen onder een driejarige subsponsorovereenkomst. Als blijk van dank en waardering bood VSCO'61 de nieuwe subsponsor een fraai bloemstuk aan.

Van Klompenburg heeft ruim 20 jaar ervaring in het vervaardigen en plaatsen van hekwerken (sierhekwerken, schuifpoorten en inrijpoorten). Zij leveren standaard- en maatwerk aan particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen, scholen, kinderdagverblijven en (sport)verenigingen. Daarnaast zijn zij al geruime tijd een gecertificeerd beveiligingsbedrijf en installeren diverse beveiligingsoplossingen. Door de combinatie van hekwerk en beveiliging kan Van Klompenburg een nog betere beveiligingsoplossing bieden en dat bij één en dezelfde leverancier. In 2016 is het bedrijf met inmiddels 20 medewerkers verhuisd naar een nieuw bedrijfspand op Industrieterrein Broeklanden in Elburg.

Kwaliteit, vakmanschap, maatwerk en service staan bij Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging voorop. Uitgangspunt is dat de klant veilig, onbezorgd en in vrijheid moet kunnen werken en wonen met in achtneming van de gestelde wensen. Ook VSCO'61 heeft inmiddels ervaren dat Van Klompenburg een beveiligingspartner is waar de club op kan bouwen. Recente heeft het bedrijf een nieuw beveiligingssysteem geïnstalleerd in het clubgebouw op sportpark De Heughte. De sympathie voor De Kanaries heeft er toe geleid dat Van Klompenburg sponsor is geworden van VSCO'61. Begin deze week werd dit officieel beklonken op sportpark De Heughte waar directeur/eigenaar Maurits van Klompenburg en sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder de handtekeningen zetten onder een driejarige subsponsorovereenkomst. VSCO'61 bood vervolgens als blijk van dank en waardering de nieuwe subsponsor Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging een fraai bloemstuk aan.

De nieuwe VSCO'61-subsponsor is te vinden op:

Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging

De Rietkraag 11

8082 AA Elburg

T: 0525 - 68 53 20

E: info@klompenburg.eu

www.vanklompenburghekwerken.nl

www.vanklompenburgbeveiliging.nl

Ook te volgen via Facebook en Twitter.