• Het sponsorgezelscha[ van VSCO'61 samen met de eerste selectie terug op Schiphol na de geslaagde trip naar Swansea City tegen Arsenal

    Ruben Buijserd
  • Beeld vanuit het Liberty Stadium van Swansea

    Ruben Buijserd

Unieke sponsortrip VSCO'61 naar Swansea City groot succes

04-02-2018, 21:30 | Lezersnieuws | Jan Borgers

Afgelopen dinsdag en woensdag waren de sponsors en de eerste selectie van VSCO'61 op bezoek bij Premier League club Swansea City in Wales. Het werd een unieke en onvergetelijke trip met de prachtige 3-1 overwinning van Swansea City op Arsenal als absoluut hoogtepunt. De 67 deelnemers aan deze tweedaagse reis waren vol lof over de organisatie en het aangeboden programma. De toepasselijke slogan 'we want more' werd danook meerdere malen geroepen als teken dat een sponsortrip naar de UK voor herhaling vatbaar is. De organisatie ontving een pluim van de sponsors voor de actieve voetbalvereniging VSCO'61.

Gestimuleerd door enthousiaste sponsoren en met medewerking van de bekende Haagse behangkoning John van Zweden heeft de sponsorcommissie van VSCO'61 deze week een geslaagde sponsortrip georganiseerd naar Swansea City in Wales.

De belangstelling was groot, waardoor de 67 beschikbare plaatsen al snel waren volgeboekt. Dinsdagochtend vertrokken de deelnemers vanaf sportpark De Heughte met luxe touringcars van sponsor Hendriks naar Schiphol. Met Easyjet werd gevlogen op naar Bristol en per bus werd de reis naar Swansea afgelegd. Hier wachtte het gezelschap een verblijf in het luxe viersterrenhotel The Dragon. Na het diner werd koers gezet naar de Premier League wedstrijd Swansea City AFC - Arsenal.

Het werd een enerverende voetbalhappening met Swansea als de verrassende winnaar. De Engelsman Sam Clucas werd met twee doelpunten 'Man of the match'. Het Liberty Stadium stond na het laatste fluitsignaal en een 3-1 zege in vuur en vlam. En dat werd later nog eens uitbundig gevierd in Swansea City, waarbij ook de VSCO'61-sponsors en de eerste selectie present waren.

Na een korte nachtrust en een heerlijk ontbijt werd woensdag een mooie stadswandeling gemaakt met onder andere een bezoek aan de 107 meter hoge The Tower, Meridian Quay met prachtig uitzicht over de stad en de oceaan. Ook werd genoten van de privé-training van sterspeler Wilfried Bony (ex-Vitesse) op het strand. Na de lunch werd vervolgens per bus koers gezet naar Bristol voor de terugvlucht naar Schiphol. In de aankomsthallen ging het totale gezelschap op de foto, waarna Hendriks Touringcars voor een perfecte terugreis naar sportpark De Heughte zorgde. De organisatie onder leiding van de sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder kan terugkijken op een zeer geslaagde sponsortrip. De enthousiaste reacties waren van dien aard dat er een mogelijk vervolg komt aan deze trip naar de UK.