Tweede uitstekende speelweek voor Amptmeijer Badminton'80

23-09-2018, 13:56 | Lezersnieuws | saskia

De tweede speelweek van Amptmeijer Badminton ’80 verloopt al net zo spoedig als de eerste. Er is wederom geen wedstrijd verloren gegaan; vier teams hebben de winst binnen gehaald en twee teams kwamen tot een gelijkspel. De seizoensstart verloopt zeer voorspoedig, zeker ook voor het eerste team Amptmeijer 1. Zij speelden vrijdagavond een uitwedstrijd tegen Harderwijk en wisten er naar een zware avond een 3-5 winst uit te halen.

De heren Gerald van Dijk en Rémon van de Werfhorst beten het spits af. Zij speelden een goede wedstrijd en konden in twee spannende sets de wedstrijd naar zich toetrekken. De dames Vera van Dijk en Joanne van den Heuvel moesten erg in hun spel komen, maar speelden daarna een goede wedstrijd en konden de wedstrijd in een spannende 3-setter winnen.

Eerste heer Van Dijk had een zware singel, deze partij ging verloren. Tegelijkertijd speelde eerste dame Van Dijk haar singel. Zij wist de partij te winnen in twee sets. Van den Heuvel speelde een 3-setter, maar zette haar eindsprint in de laatste set net te laat in. Van de Werfhorst wist zijn partij in twee sets te winnen.

Met een 4-2 voorsprong zijn de mixen gestart. Van de Werfhorst en Van Dijk hadden een zware eerste set en wisten deze nipt te winnen. In de tweede set wisten ze hun tegenstander beter onder druk te zetten en trokken zij de partij naar zich toe. Van Dijk en Van den Heuvel hadden een zware eerste set. In de tweede set kwamen ze beter in hun spel. Helaas konden ze dit in de derde set niet meer doorzetten. 

Het tweede team TTL Wezep heeft thuis gewonnen met 6-2 van Blauwvinger BC. Het derde team Amptmeijer 2 heeft ook thuis met 6-2 gewonnen, maar dan van ’t Veen BC. Het eerste herenteam Bakker Bestratingen heeft gelijk gespeeld vrijdagavond in Harderwijk. Ook het tweede herenteam Kamphuis heeft vrijdag uitgespeeld en een gelijkspel behaald, maar dan van WSV Badminton uit Apeldoorn. Het meisjesteam Plus Van der Hoven speelde ook thuis en zij hebben met 4-2 gewonnen van WSV Badminton.

Woensdagavond 26 september speelt het eerste herenteam thuis tegen Deto. De wedstrijd beging op 19.15 uur, kom ze dus aanmoedigen!

Zaterdag 29 september spelen het eerste team, tweede team, tweede herenteam en het jeugdteam thuis. De wedstrijden beginnen om 13.00 uur in de Kamphal. Hiermee zijn alle banen bezet, dus er is veel badminton te bewonderen. Voor het jeugdteam is dit hun eerste wedstrijd in competitieverband. Kom onze teams aanmoedigen! De entree is gratis.