• Samenstelling nieuwe kantoren

    Thoma Post

Twee weten meer dan één!

11-01-2019, 12:44 | Lezersnieuws | Lisan

Thoma Post en Van Bussel Makelaars bundelen krachten

Thoma Post en Van Bussel Makelaars gaan vanaf 1 februari de krachten bundelen en verder onder de naam Thoma van Bussel Makelaars. Hiermee versterken we onze positie in het gebied van de gemeentes Apeldoorn, Epe en omgeving.

Samenwerking

Van Bussel Makelaars is van oorsprong gevestigd in Vaassen en Apeldoorn. Thoma Post bereid haar werkgebied uit door samen te werken met de woningmakelaars van Van Bussel Makelaars in Vaassen. Deze vestiging krijgt de naam Thoma van Bussel Makelaars. Het woningmakelaarskantoor in Apeldoorn blijft de naam Thoma Post Woningmakelaars Apeldoorn houden. Thoma Post Bedrijfsmakelaars in Apeldoorn gaat wel samenwerken van Van Bussel Makelaars: Thoma van Bussel Bedrijfsmakelaars.

Daniël van Bussel

Daniël van Bussel, directeur Van Bussel Makelaars: “In het verleden heb ik zelf bij Thoma Post Makelaars gewerkt. In de jaren erna hebben Albert Post en ik altijd goed contact gehouden. Inmiddels is Van Bussel Makelaars flink gegroeid en is uitbreiding en professionalisering noodzakelijk. Deze samenwerking zie ik als waardering en een mooie beloning voor al het harde werken. Ik ben dan ook erg blij met deze samenwerking!”

Albert Post

Albert Post, directeur Thoma Post Makelaars: “We zijn blij dat Daniel weer voor ons gekozen heeft en bouwen hiermee samen aan een toekomstigbestendige relatie voor de toekomst. Thoma Post Makelaars werkte vanuit negen kantoren om zo dichtbij onze klanten te kunnen zijn. Thoma Van Bussel Makelaars is ons tiende kantoor. Daarnaast hebben we nog drie regio’s waarin we naast Thoma van Bussel bedrijfsmakelaars actief zijn in de bedrijfsmakelaardij (de Achterhoek, de Stedendriehoek en Twente) en hebben we een overkoepelend taxatieteam voor ons gehele werkgebied.

Nieuwe naam, vertrouwde gezichten

Thoma van Bussel Bedrijfsmakelaars en Thoma van Bussel Woningmakelaars worden aangestuurd door haar directeur/eigenaar Daniël van Bussel. Jeffrey van Aartsen blijft directeur van Thoma Post Makelaars Apeldoorn. De huidige makelaars van beide kantoren blijven dus het vertrouwde aanspreekpunt.