• TTV Bosman bekerwinnaar

    TTV Bosman

TTV Bosman bekerwinnaar

15-07-2018, 22:36 | Lezersnieuws | Eljakim

WEZEP - Tafeltennisvereniging Bosman heeft afgelopen vrijdag de beker heroverd. In Hattem werd er met 10-7 gewonnen van bekerhouder Blauw-Wit uit Almelo. Vorig jaar werd de bekerfinale nog verloren van de Almelo?rs.

De Wezepers kunnen terugkijken op een geweldig bekeravontuur. In de groepsfase wisten ze met volle overtuiging eerste te worden en lieten ze al zien dat er geen onnodige punten werden verspeeld.

In de knock-outfase stuitte TTV Bosman niet vaak op problemen. Alleen in de halve finale moest het aan de bak, in een zeer spannende wedstrijd was het uiteindelijk Bert van Weeghel die het winnende punt binnen haalde. Hij voorkwam daarmee dat er een beslissende dubbel gespeeld moest worden.

Het bekerteam kende dit seizoen veel spelers, waarvan er elke wedstrijd vier ingezet konden worden: Johan Bosman, Eljakim Doorneweerd, Jan van 't Hul, Emile Mensink, Julian Plette, Jeroen Rotman, Hermen van de Schootbrugge, Wiebren van de Schootbrugge, Ronald van Unen en Bert van Weeghel.

In de finale werd er met de sterkste opstelling gespeeld, het huidige eerste team (Hermen, Jeroen en Julian) en een divisiespeler (Julian) die uitkomt voor Kampen. In de finale pakten de Wezepers na vijf partijen al meteen de voorsprong: 1-4. Daarna probeerde Blauw-Wit nog wel dichterbij te komen, maar werd de voorsprong toch vastgehouden door Wezep.

Om half 12 viel uiteindelijk de beslissing en werd er voor gezorgd dat de beker komend seizoen weer een mooi plekje krijgt in thuishaven de Kamphal. TTV Bosman kan zich een jaar lang bekerwinnaar noemen en zal deze volgend jaar trachten te prolongeren. De bekerfinale was overigens het laatste wapenfeit dit seizoen, want de komende weken wordt er vakantie gehouden. Na de zomer begint de training weer en kan de focus op de competitie. Tot die tijd kan er genoten worden van een prachtig bekeravontuur. Het eerste team van TTV Bosman speelt komend seizoen opnieuw in de hoogste regionale klasse.