• De acteurs van Wirwar

    Theatergroep WirWar

Theatergroep Wirwar speelt 'De Hoofdzaak'

11-10-2018, 14:38 | Lezersnieuws | Marianna

Hersenletsel verandert je leven en ook dat van je naasten. Begrip en (h)erkenning van de mensen in je omgeving helpen bij het leren omgaan met de gevolgen van hersenletsel. Op de Dag van de Mantelzorg staan we hier bij stil. Op uitnodiging van InteraktContour speelt theatergroep WirWar daarom zaterdag 10 november in de Deventer Schouwburg hun succesvolle voorstelling ‘De Hoofdzaak’. Een theaterstuk over leven met hersenletsel.

Ontroerend, confronterend en humoristisch

De spelers van theatergroep WirWar hebben allemaal niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en kunnen daardoor op ontroerende, confronterende en humoristische wijze laten zien wat het leven met hersenletsel inhoud en wat vaak de reacties van de buitenwereld zijn. Een stuk over jachtigheid en rust, watten in het hoofd, verwarring en ontknoping en nog veel meer. De voorstelling wordt muzikaal ondersteund door NAH-ervaringsdeskundige, pianiste en componist Mariëtte Hehakaya.

Kaartverkoop
De kaarten kosten € 5,00, dit is inclusief een kopje koffie of thee. Kaarten zijn te koop en te reserveren bij de Deventer Schouwburg. Bent u rolstoelafhankelijk? Reserveer dan vooraf een rolstoelplek. De voorstelling begint om 15.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

Over InteraktContour
InteraktContour ondersteunt mensen die na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of een hersentumor, te maken krijgen met de gevolgen van hersenletsel. In Deventer bieden wij individuele begeleiding, dagbesteding, behandeling en wonen met zorg.